Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot - kiedy będzie?

kumakum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !
3 lata temu grałem dosyć dużo w DO, ale mi się zaczął troche nudzić więc przerwałem gre. Jakos miesiąc temu postanowiłem powrócić do dawnej gry.
By troche wspomóc konto używałem kupionego Kbot na licencji noGG. Za każdym razem, gdy próbuje go włączyć jest info że serwer licencji jest aktualizowany.
Moje pytanie brzmi, czy kbot bedzie jeszcze kiedykolwiek działał czy już wogóle Ivan nie robi aktualizacji i to koniec?
Jeśli tak to prosiłbym o polecenie jakiegoś innego bota, którym bym używał w sumie tylko do bicia Streunerów na x-8 i zdobywania przez to uri.
Najlepiej żeby był on bezpłatny.
Za wszelką pomoc dziękuje :)

Opublikowano

Kbot ani podobne boty nie działaja już na tym silniku gry. Musisz sobie poszukać pixelboty które działaja albo jakiegos klikacza zrobic na kompie .

Opublikowano

Obecnie w DO bicie alienów i zbieranie skrzynek to jedyna przyjemność z tej gry :P inne rzeczy takie jak PvP i eventy są kompletnie niegrywanlne przez dysproporcje między koksami, a leszczami  B) i nie boje się tego słowa :P bo z wielu bardzo dobrych graczy BP zrobił leszczy i mobobójców  ^_^ 

cupakgame.jpg

Opublikowano

Obecnie w DO bicie alienów i zbieranie skrzynek to jedyna przyjemność z tej gry :P inne rzeczy takie jak PvP i eventy są kompletnie niegrywanlne przez dysproporcje między koksami, a leszczami  B) i nie boje się tego słowa :P bo z wielu bardzo dobrych graczy BP zrobił leszczy i mobobójców  ^_^

racja jestem dobry gdyby mi dać konto bo moja stara fe z 18 pp petem i sercem to przeżytek

PSlqjGC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...