Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sponosorujemy] Serwery Głosowe TS3!

ЯоKат

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy dorabiac polakow? .. I co z tego,ze londyn? Do tygodnia powinienem dostać Vat Number .. jeżeli tego nie otrzymam to pada cały projekt

Jeżeli osoba chce wesprzeć Polaków to zaraz hejty się zbieraja.Jednak będe trzymał się jednego przekazu ..

"Polak nie chce mieć więcej,lecz chce abyś Ty nie mial"

Opublikowano

Licencja crackowana, server hakowany, a firmę ukradł...

Darmowe serwery ts3 i jeszcze wam k***a nie pasuje....

Macie za darmo to korzystajcie !!!

qs4J0Fl.png

Opublikowano

• Jaki typ serwera będziesz prowadził? Prywatny

• Dla kogo robisz serwer? Dla mnie i dla kolegów

• Ile slotów potrzebujesz? 20

Opublikowano

Teamat został założony "15 listopad 2014 - 19:57" przez ЯоKат który jak widac oferuje sponsoring.

Po przeczytaniu postów okazuje się jednak, że na licencje trzeba czekac do tygodnia.

Ciekaw jestem po co ten temat zakładałeś skoro (tak wynika z twojej wypowiedzi) nie masz jeszcze licencji ATHP a oferujesz sponsoring.

Opublikowano

Reklamuje swoją działalność kolego ! Nie moja wina,że twój ts3 stoi na cracku w wersji starsze,ale mniejsza z tym.

A raczej to czekam za vat number,jeżeli przyzna mi Anglia VAT to kupuje do godziny !!

Pozdrawiam

Opublikowano

ЯоKат

Reklamuje swoją działalność kolego ! Nie moja wina,że twój ts3 stoi na cracku w wersji starsze,ale mniejsza z tym.
A raczej to czekam za vat number,jeżeli przyzna mi Anglia VAT to kupuje do godziny !!

Pozdrawiam

Anglia, Francja, Polska mniejsza o to...
Przecież pisałeś, że już czekasz na licencję czyż nie? Mniejsza o to.
Proste, że crack :)

Wątpię aby @1361622928-U485574.pngMulti-TS , dość duży teamspeak, dość długo się trzyma, był na crackowanej licencji. Dlaczego? Pewnie już nie jedna osoba go zgłosiła i nadal stoi :)

Opublikowano

z kolegą taki kontakt że szkoda słów , ani me ani be , wiadome ze crackowana , kto by za darmo serwery dawał z płatną licencją do c***a pana , ale że crackowana to chuy was to interesuje , robi co chce je.bane pajace.

Opublikowano

Widze, że FurtherSid jest nadal mądry i nie rozumie co się do niego mówi :) mówiłem, że licencja oryginalna, ale jesteś nadal mądrzejszy w papie :)

Ja również nie polecam tej osoby, ze względu na przeszłość :)

Teraz wypowiadaj się na mój temat jaki to ja jestem zły a jaki to Ty dobry :)

Opublikowano

Pozdrawiam

Taka drobna podpowiedz dla ciebie:

Jeśli już naprawdę chcesz "sponsorować" Tsy a nie sprzedawać je i zakładać działalność (tygodniami) to polecam licencje AAL w tym przypadku nie będziesz musiał zakładać żadnej firmy. Dodatkowo nie wiem dlaczego od razu masz podejrzenia, że serwer jest crackowany hmm ciekawa koncepcja (zawsze możesz wysłać "ticketa" do supportu TeamSpeka jeśli wiesz gdzie).

Chciałbym abyś mi wyjaśnił w jaki sposób do tego doszedłeś i jeszcze sprawa wersji tsa pozostaje :)

Jak ty chcesz zakładać/sponsorować serwery skoro nawet nie wiesz jaka najnowsza wersja jest TSa (podpowiedz: 3.0.11.1).

Teraz to już widać, że kręcisz a na dodatek nie masz pojęcia o TeamSpeku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...