Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Lapek ^^

ReaLnY04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od pewnego czasu szukam dość dobrego i taniego laptopa tylko i wylacznie pod gry metin2 oraz CS'a.

Znalazłem :

Laptopa Lenovo G50-30

Prοcesor ico-info.png Intel Celeron N2830 Ilość rdzeni ico-info.png 2 Taktowanie procesora [MHz] ico-info.png 2160 Pamięć RAM (zainstalowana) ico-info.png 4 GB Pamięć RAM (maksymalחa) ico-info.png 16 GB Typ pamięci RAM ico-info.png DDR3 Dysk HDD ico-info.png 320 GB Napęd ico-info.png DVD+/-RW Super Multi Dźwięk ico-info.png Dolby Advanced Audio v2, Wbudowane głośniki Urządzenie wskazujące ico-info.png TouchPad Kamera ico-info.png 0.3 Ekran Przekątna ekranu [cal] ico-info.png 15.6 Rozdzielczość ico-info.png 1366 x 768 Powłoka matrycy ico-info.png Błyszcząca Rodzaj karty graficznej ico-info.png Zintegrowana ico-info.png Karta graficzna ico-info.png Intel HD Graphics Techniczne Zarządzanie bezpieczeństwem ico-info.png Gniazdo Kensington Lock Akumulator ico-info.png Litowo-Jonowy Maksymalny czas pracy [h] ico-info.png 4 Zastosowane technologie Bluetooth ico-info.png , Wi-Fi ico-info.png Komunikacja Karta sieciowa ico-info.png 10/100/1000 Łączność bezprzewodowa ico-info.png WiFi 802.11 b/g/n Ilość portów USB ico-info.png 3 Rodzaj USB ico-info.png 1x 3.0, 2x 2.0 Złącza A/V ico-info.png Wyjście HDMI Gniazda rozszerzeń ico-info.png Czytnik kart SD/MMC Oprogramowanie System operacyjny ico-info.png DOS Fizyczne Wysokość [cm] ico-info.png 26.5 Szerokość [cm] ico-info.png 38.4 Głębokość [cm] ico-info.png 2.5 Waga [kg] ico-info.png 2.5 Ogólne Linia ico-info.png Essential Seria ico-info.png G Kolor ico-info.png Czarny Załączone wyposażenie ico-info.png Zasilacz

Jak myslicie bd dobry? Nie chce mieć wgl żadnego laga nawet gdy odpale po 8-12 kont na metinie ^^

Pytam się bo jestem dość zielony w tych sprawach.

Opublikowano

NIE. Ten laptop co tutaj to totalna LIPA :P procesor masakra...

Powiedz mi jaki masz maksymalny budżet?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

NIE. Ten laptop co tutaj to totalna LIPA :P procesor masakra...

Powiedz mi jaki masz maksymalny budżet?

Myślę że do 1 tysiąca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...