Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag, jak go kreować?

Patrix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siemanko, mam pytania co do kreowania maga, konkretnie;

1. Jaki build polecacie? Podobno Daggerspell jest najpopularniejszy, ale czy dobry do pvp/expa?

2. Co powinno być głównymi atrybutami maga? Inteligencja czy spirit?

3. Jak grać na start? Mianowicie czy opłaca się robić Daggerspella na start czy może zacząć z innym buildem, a na późniejszym etapie gry go zmienić?

4. Co najlepiej kupować na takiego maga?

Edit. 5. Jeżeli robiłbym Daggerspella to co mam kupować? (połączcie to z pytaniem numer 4) Różdżki, lutnie czy łuki?

Opublikowano

Mniej więcej wszystkiego się już dowiedziałem. Mam zamiar ubierać się w cloth armor oraz opierać się na dwóch scepterach, link numer jeden który podałeś znalazłem już wcześniej i w ten sposób rozdaję skill pointsy. Aktualnie dręczy mnie inny problem - wybranie profesji, nie wiem która jest opłacalna, możesz mi coś podpowiedzieć w tym kierunku? Gdzieś widziałem komentarz, że warto przewozić te różne towary, ale czy nie jest to na dłuższą metę żmudne? Jeżeli mógłbyś polecić mi 2 (lub więcej) profesje, które dają spory zarobek i nie nudzą się to byłbym Ci bardzo wdzięczny. Do wspomnianego przewożenia towarów zniechęciło mnie jeszcze to, że po oddaniu pierwszego questa na Falcorth Plains niby miałem dostać 4 golda i 40 silverów, a tak się nie stało. (pisało tam co prawda, że ta opłata może wpłynąć do 22h jeżeli dobrze zrozumiałem, więc być może dlatego nie otrzymałem zapłaty za questa) Na razie kusi mnie wybór Machiningu i Commerce, co powinienem zrobić?

Edit. Przekreślone ze względu na to, iż zapłata wpłynęła. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dagerspell jest najpopularniejszy poniewaz robi praktycznie najwiekszy DPS w grze :) ale z tego co slychac i co mowia ludzie na koreanskich serwerach po wprowadzeniu patcha z cap lvl 55 o wiele wiele lepszy bedzie spellsinger :)

" Myślą że są lepsi - Nie Są !

Nie czuj się gorszy,

Kto im dał prawo żeby móc nas osądzić ?

Dosyć ! Spójrz mi w oczy, wiesz przecież

Nikt mi tego nie dał, nikt mi tego nie zabierze ! "

Opublikowano

Dagerspell jest najpopularniejszy poniewaz robi praktycznie najwiekszy DPS w grze :) ale z tego co slychac i co mowia ludzie na koreanskich serwerach po wprowadzeniu patcha z cap lvl 55 o wiele wiele lepszy bedzie spellsinger :)

Super - nie wiem czy zauważyłeś mój post, który zaczyna się tak "Mniej więcej wszystkiego się już dowiedziałem..." i w nim opisuję mój problem co do wyboru profesji oraz informuję o tym, że poprzednie pytania sam rozwiązałem. No cóż, przecież lepiej przyjść i wbić posta, dzięki wielkie.

Opublikowano

Na DagerSpella tylko Hasla Staff jako broń, a co do profesji to mining się opłaca.. no i trade runy, ale jak już bedziesz miał farm cart, bo na osiołku to dużo trzeba jeździć żeby zarobić, a zapłaty wpływają po 22 godzinach. I polecam ci zrobić od razu drugą postać i wbić 15lvl żeby więcej Labor Potions używać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...