Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet LTE od Plusa w ramach promocji " smartDOM "

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zastanawiam się nad ofertą internetu LTE od Plusa.

Posiadam TV z cyfrowego polsatu i mógłbym wziąć internet LTE w ramach tej promocji " smartDOM ".

Za dość ogarniętą cenę mógłbym dostać 20 lub 25 GB pakietu danych i po wykorzystaniu tego pakietu będę miał pakiet bez limitu do 10mb/s lub 20mb/s przez całą umowę.

Nie miałem wcześniej internetu z jakimkolwiek limitem danych, posiadam radiówkę ale z słabymi danymi i chciałbym wreszcie zmienić.

Jak wygląda tutaj sprawa z tym internetem, jeśli np. wziąłbym ten pakiet danych 30GB i po wykorzystaniu go dostane pakiet danych do 20mb/s, niestety jest tam magiczne " do "

I właśnie oto mi chodzi, jeśli będę miał dane do 20mb/s to mogę mieć równie dobrze dane 1-2mb/s i nie będę mógł z tym nic zrobić ?

http://www.plus.pl/internet-lte/smartdom-oferta-limitowana

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jak wygląda tutaj sprawa z tym internetem, jeśli np. wziąłbym ten pakiet danych 30GB i po wykorzystaniu go dostane pakiet danych do 20mb/s, niestety jest tam magiczne " do "

I właśnie oto mi chodzi, jeśli będę miał dane do 20mb/s to mogę mieć równie dobrze dane 1-2mb/s i nie będę mógł z tym nic zrobić ?

http://www.plus.pl/internet-lte/smartdom-oferta-limitowana

Tak. Nic nie masz do gadania, gdy będziesz miał najniższe prędkości. Swego czasu tak robiła sieć związana z neostradą, ponieważ więcej klientów siedziało w tym "magicznym" do. Jednak takie praktyki raczej za nami. Zawsze się dopytaj i doczytaj całą umowę.

Opublikowano

I właśnie oto mi chodzi, tego się boje, że po wykorzystaniu 30GB ( moim zdaniem to i tak nie dużo ) będę miał takie łącze jak aktualnie mam ( pobieranie w granicach do 150kb/s )

Teraz potrzebuję osób które posiadają dany internet od plusa by się wypowiedzieli, pytać w punktach plusa nie ma sensu, przecież nie powiedzą i tak prawdy.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...