Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Tor Vidalia

Gość czajnikzrawy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość czajnikzrawy
Opublikowano

(jeżeli zły dział to sory,nie mogłem dobrego znaleźć)Mam pytanie.Otóż jest jedna stronka, na której bardzo fajne funkcje zostały zablokowane dla Polski. Słyszałem o czymś takim jak tor, więc go pobrałem.Ale nie mogłem pobrać pakietu vidalia(potrzebnego w każdym poradniku)po prostu nie mogłem zainstalować żadnego podpakietu.Gdy jakoś zewnętrznie pobrałem vidalię,było ok ale gdy już(jak było w poradniku) chciałem się podłączyć, nie było flag.Proxy nie wchodziło w grę, bo użyłem chyba 50 bramek (muszę się przez inny kraj zarejestrować) a gdy już klikałem register ,formularz się wyczyszczał i tak zawsze.Widziałem instalacje do vidali geoip ale nie ogarniam (nie jestem żółtodziobem, ale windowsa 11 nie zrobię).A więc proszę o to, abyście dali mi wersje tora z możliwością instalacji podpakietu(tamtego już usunąłem), oraz aby vidalia miała flagi, i może poradnik (jak będzie trzeba mogę podać adres tej strony) ;)

Opublikowano

Na torproject.org masz do pobrania coś takiego jak "Tor browser". Jest to cały, skonfigurowany zestaw gotowy do użytku. Nie wiem skąd Ty pobierałeś to wszystko skoro na oficjalnej stronie projektu masz full servis.

Gość czajnikzrawy
Opublikowano

dobra mam inny programik, tor za bardzo skomplikowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...