Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Sponsora/Współwłaściciela] FuckLogic

FuckLogic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

szukam osoby która ma serwer teamspeak3 świeżo założony i np. poszukuje osoby do pomocy , ogarnięcia go , porobienie rang , kanałów itd.

bądź też szukam sponsora który jest w stanie zasponsorować vps pod serwera ts3 oraz posiada licencje może być non-profit

serwerami ts3 zajmuje się od ok. 2lat , więc nie będę tutaj wypisywał co potrafie czego nie.

oraz posiadam forum ipb pod serwer ts3.

kontakt : pw forum

GG : 48457170

tak , jest to mój pierwszy post ponieważ konto zastępcze (główne zbanowane na 5dni)

nie piszcie mi czy chce zostać u was na serwerze NA czy tam SA , interesuje mnie tylko ranga ASQ oraz współpraca na dłuższy okres czasu.

Opublikowano

Witam

szukam osoby która ma serwer teamspeak3 świeżo założony i np. poszukuje osoby do pomocy , ogarnięcia go , porobienie rang , kanałów itd.

bądź też szukam sponsora który jest w stanie zasponsorować vps pod serwera ts3 oraz posiada licencje może być non-profit

serwerami ts3 zajmuje się od ok. 2lat , więc nie będę tutaj wypisywał co potrafie czego nie.

kontakt : pw forum

GG : 48457170

tak , jest to mój pierwszy post ponieważ konto zastępcze (główne zbanowane na 5dni)

nie piszcie mi czy chce zostać u was na serwerze NA czy tam SA , interesuje mnie tylko ranga ASQ oraz współpraca na dłuższy okres czasu.

nie żeby coś ale na licencjach non profit nie można prowadzić serwerów publicznych specjalisto :)

Opublikowano

+ skoro szukasz kogoś z licencją a masz świeżo postawiony...

...................\/...................

Opublikowano

Witam,

Jeżeli potrzebujesz serwera głosowego dla klanu,może chciałbyś pogadać z kolegami,a brakuje Ci funduszy na stworzenie serwera?My zaoferujemy Ci serwer za darmo,który będziesz mógł wykorzystać dla siebie.

-=-= Podanie =-=-

Jak otrzymać taki serwer?

Musisz napisać podanie o serwer.W podaniu musisz zawrzeć:

• Jaki typ serwera będziesz prowadzil?(Publiczny/Prywatny)

• Dla kogo robisz serwer?(Publiczny/twoja odpowiedź)

• Ile slotów potrzebujesz?(Max 100)

-=-= Informacje =-=-

• Nie udostępniamy ASQ!

• Nie udostępniamy Botów!

• Brak dostępu do ssh!

• Polska Lokalizacja

• Data Center HosTeam.pl

• Anty-Ddos gratis

-=-= Premium =-=-

Oferujemy też pakiet premium za drobną oplatą!

-=-= Kontakt =-=-

GG: 44579056

× Wiadomości typu "siemka" itp będą ignorowane!

^^ Tresc posta,który wkrótce zostanie dodany!!

Opublikowano

+ skoro szukasz kogoś z licencją a masz świeżo postawiony...

k***a mać nie wiem czy chcesz posty sobie nabić czy czytać ze zrozumieniem nie potrafisz ,

''szukam osoby która ma serwer teamspeak3 świeżo założony'' , nie ja mam założony tylko kogoś szukam kto ma świeżo założony.

nie żeby coś ale na licencjach non profit nie można prowadzić serwerów publicznych specjalisto :)

kto mi zabroni specjalisto?

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...