Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera wybieracie?

db3

Jaki typ serwera wybralibyście?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera wybralibyscie?

• Hardcore
      0
    • Frakcje
      3
    • Freebuild
      0
    • Surival
      0
    • RPG
      1
    • SkyBlock
      3
    • PvP
      1
    • MiniGames
      0
    • Creative
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało widzę serwerów RPG.
Gdybyś zrobił sensowny i oryginalny serwer RPG miałby graczy.
Może być to serwer RPG oparty na jakimś filmie, albo coś.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Zdecydowanie, zrób serwer SkyBlock.

Teraz, takich serwerów jest mało tworzonych, a jak wiemy ten tryb jest doby i dobre klimaty do grania.

Graczy, by przyszło myślę że dużo, ze względu tak jak pisze jest mało takich dobrych serwerów i trybów.

Jak by były, na serwerze autorskie pluginy, dobre budynki, i Administracja by dbała o graczy, to myślę że serwer by ruszył ;)  

Pasjonat
Opublikowano

Zdecydowanie, zrób serwer SkyBlock.

Teraz, takich serwerów jest mało tworzonych, a jak wiemy ten tryb jest doby i dobre klimaty do grania.

Graczy, by przyszło myślę że dużo, ze względu tak jak pisze jest mało takich dobrych serwerów i trybów.

Jak by były, na serwerze autorskie pluginy, dobre budynki, i Administracja by dbała o graczy, to myślę że serwer by ruszył ;)  

tak może i coś w tym jest ale musi się z tym zgodzić duża ilość osób bo serwer jest dla dużej ilości graczy a nie dla 1 :)

Opublikowano

Proponował bym serwer na modach. Około 130 modów +, dartcraft, ic2, edier io, open blocks, applied energistics, dungeons, thermal expansion i takie techniczne. Bez gregtecha albo może być ale na easy mode. Mało jest ciekawych serwerów na modach i fajnie by było aby ktoś zrobił coś ciekawego. 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...