Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1000zł.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój komputer już powoli zaczyna siadać bo ma już parę lat, i co jest ważne komputer chce kupować częściami bo nie mam całej kwoty, na ten czas mam 370zł.Jedyne co mógłbym wziąć z komputera to procesor który może się przyda (Intel Core 2 Quad Q6600) reszta to albo za stare albo częściowo popalone czujniki.Tylko jaką kolejność kupowania ustawić.

Opublikowano

Kupowanie komputera częściami to bardzo słaby pomysł, będą leżeć i się marnować. Lepiej wróć kiedy będziesz miał pełen budżet.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

ref.

Kupuje obudowę żeby pomieścić nowe części tylko od czego zacząć w sensie jaką płyte i procesor, kupić 2w1 czy osobno tak żeby zmieścić jakieś nowsze części.

Uczeń
Opublikowano

ref.

Kupuje obudowę żeby pomieścić nowe części tylko od czego zacząć w sensie jaką płyte i procesor, kupić 2w1 czy osobno tak żeby zmieścić jakieś nowsze części.

nie kupuje sie osobno czesci, bo gwarancja leci, podzespoly sie marnuja i tez zalezy w ile ten komputer zdazysz caly zlozyc bo te czesci co kupisz teraz moga byc juz slabe 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...