Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle są lagi.... Chcialem sie zapytać o coś adma a on dał mi muta (●__●)

Na 30 min....

Nie polecam.

76561198115213832.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

4Fun niczego sobie, ale budowle rażą w oczy, polecam zrobić nową mape, stara jest o tyle legendarna co... stara

@Edit:

no i w całości brakuje mi prisona :)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Porządny server byłem tam Smodem na skyblocku

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Bylem tam Adminem na skyblocku, oraz moderatorem forum przez dlugi czas, wydalem troche kasy na rangi. Dzisiaj zaluje...

Staralem sie, probowalem pomagac jak moge, wystarczy odezwac sie nie tak- degrad. Wlasciciel, robia sobie ,,jaja", niszcza wyspy. Czesto zostalem wyzywany od kobiet lekkich obyczajow od osob, ktore zostawaly H@ z dnia na dzien... Dalem sobie spokoj, jak od tak sobie zdegradowali calal administracje od tak, gdzie na woje stanowisko staralem sie pol roku... Bana dostalem rzekomo za reklame, bo nie bylo za co :/

Dopiero pozniej jak juz za cos dostalem, to chcialem zeby bylo zasluzone, po 3 tygodniach.

Oto taki maly przyklad, jak traktuja sie wlascicele nawzajem

02215903387715589122.png

Opublikowano

Bylem tam Adminem na skyblocku, oraz moderatorem forum przez dlugi czas, wydalem troche kasy na rangi. Dzisiaj zaluje...

Staralem sie, probowalem pomagac jak moge, wystarczy odezwac sie nie tak- degrad. Wlasciciel, robia sobie ,,jaja", niszcza wyspy. Czesto zostalem wyzywany od kobiet lekkich obyczajow od osob, ktore zostawaly H@ z dnia na dzien... Dalem sobie spokoj, jak od tak sobie zdegradowali calal administracje od tak, gdzie na woje stanowisko staralem sie pol roku... Bana dostalem rzekomo za reklame, bo nie bylo za co :/

Dopiero pozniej jak juz za cos dostalem, to chcialem zeby bylo zasluzone, po 3 tygodniach.

Oto taki maly przyklad, jak traktuja sie wlascicele nawzajem

02215903387715589122.png

Hmm AreQPL jest jaki jest, zachowanie oczywiście naganne i nie do zaakceptowania ale aktualnie jego zachowanie jest stosunkowo dużo lepsze także już takich sytuacji nie ma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie osobiście wkurza ten nadmierny spam na czacie i strasznie napchanie kolorów.. Często myli się to co Admin pisze z tym co pisze sobie VIP, ciężko się takie coś czyta. Jak dla mnie serwer takie 5,5/10

Opublikowano

Mnie osobiście wkurza ten nadmierny spam na czacie i strasznie napchanie kolorów.. Często myli się to co Admin pisze z tym co pisze sobie VIP, ciężko się takie coś czyta. Jak dla mnie serwer takie 5,5/10

Potraszamy się poprawić chat.

Opublikowano

Nie polecam servera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Był filmik jak mnie potraktowali i szantażowali mnie policja że jak nie usunę anty reklamy to mnie oddadzą za to że ich nagrałem na policje. 

​Obrażają obgadują adminów.

@Edit znalazłem ssy z godz 19 16696016095940815741.png

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Nie polecam servera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Był filmik jak mnie potraktowali i szantażowali mnie policja że jak nie usunę anty reklamy to mnie oddadzą za to że ich nagrałem na policje. 

​Obrażają obgadują adminów.

Kim ty wg jesteś?

Opublikowano

Powiem tak server P2W Pvpmember ma set X/X/X i miecz x/x/x/x i 32 kox. Nie znacie mnie to ja proBula Ex-Smod SB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...