Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dodaję kolejną publikację legendarnego serwera Teamcraft24.PL

1416054492-asd.gif

Oferujemy:

2000 slotów.

Brak lagów.

Pełne możliwości.

Średnio 800 online.

Trybów gry:

Legendarny 4FuN.

Survival.

SkyBlock.

WaterCraft.

CaveBlock.

Creative.

SkyWars.

*********************************************************************************

Adres IP: MC.Teamcraft24.PL

*********************************************************************************

1416054474-ad.gif

11aina1.jpg

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro mam taką możliwość to się wypowiem.

Oferujemy:

2000 slotów - tak, faktycznie, lecz co to daje?

Brak lagów - kłamstwo w żywe oczy - serwer zacina się co kilka minut, przynajmniej raz dziennie wszyscy Gracze są wyrzucani z serwera.

Pełne możliwości - jakie?

Średnio 800 online - czasami, przeważnie jest to 600.

Administracja na serwerach np.: SkyBlock jest/była niemiła. Gracze kilka razy dziennie pytali i zgłaszali różne problemy - bez skutku.

Chat na serwerze jest nagminnie zaspamiony dziwnymi powiadomieniami, które nie wiadomo skąd się biorą.

Kontakt z głównymi Administratorami jest bardzo trudny, można powiedzieć, iż niemożliwy.

Ogólnie... Co tu dużo mówić.

Jeśli szukacie serwera, na którym będziecie mogli dobrze pograć, poznać nowych ludzi i świetnie się bawić... Nie tutaj.

Nie dajcie się zwieść komentarzom innych, bo są one pisane e względu na otrzymywane itemy na wybranym serwerze.

Po tej ocenie raczej zostanę zbanowany... ale cóż.

Dziękuje.

Były Administrator TeamCraft24 SkyBlock.

Opublikowano

Oferujemy:

Brak lagów - kłamstwo w żywe oczy - serwer zacina się co kilka minut, przynajmniej raz dziennie wszyscy Gracze są wyrzucani z serwera.

Administracja na serwerach np.: SkyBlock jest/była niemiła. Gracze kilka razy dziennie pytali i zgłaszali różne problemy - bez skutku.

Chat na serwerze jest nagminnie zaspamiony dziwnymi powiadomieniami, które nie wiadomo skąd się biorą.

Kontakt z głównymi Administratorami jest bardzo trudny, można powiedzieć, iż niemożliwy.

Jeśli szukacie serwera, na którym będziecie mogli dobrze pograć, poznać nowych ludzi i świetnie się bawić... Nie tutaj.

Nie dajcie się zwieść komentarzom innych, bo są one pisane e względu na otrzymywane itemy na wybranym serwerze.

Dziękuje.

Serwera już nie wyrzuca i nie laguje, co może zdarzało się wcześniej w przyszłym tygodniu planujemy kolejne maszyny aby gra była jeszcze lepsza :)

SkyBlock - adminstracja jest już nowa, dodaliśmy więcej chat modów którzy chcą się wykazać także nie widziałem problemów i nie były mi zgłaszane.

Odnośnie komentarzy aktualnie nie ma żadnych nagród także luz a jeżeli takowe są i jesteś o tym przekonany wstaw jakieś dowody :D

Zapraszam oczywiście :)

Opublikowano

Oczywiście polecam!

Mam tam rangę administracyjną :D

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Sieć serwerów beznadziejna, wszystkie pluginy z internetu (w dodatku minimalistycznie skonfigurowane, na odpi****l). Na SkyWars możesz robić co Ci się podoba, cheatować, reklamować (nawet 3-4 godziny dziennie) i nigdy nie zostaniesz ukarany (no chyba, że ktoś skargę napisze to może sprawdzą po 3 dniach).

Jeżeli chodzi o czat, to gorzej nie można było tego rozplanować. Wszędzie pogrubienia, podkreślenia, jaskrawe kolory (oczywiście administracja prefixy typu [KIDMOD] + nick długi na 16 znaków pokolorowany na wszystkie sposoby.)

W dodatku co około 2 minutach jesteś informowany przez automatyczne wiadomości czego to nie kupisz w naszym świetnym sklepie SMS.

Nie polecam.

Zapraszam na mój serwer IP: nstorm.maxc.pl

Opublikowano

Oferujemy:

Dziękuje.

Zgadzam się w 100% ,AreQ banuje bez powodu, rozwalają działki.

Nic z autorskich pluginów a nawet skryptów ,wszystko byle jakie z internetu..

Nawet dobrze nie skonfigurowane, gracze po 7 lat..

Opublikowano

Sieć serwerów beznadziejna, wszystkie pluginy z internetu (w dodatku minimalistycznie skonfigurowane, na odpi****l). Na SkyWars możesz robić co Ci się podoba, cheatować, reklamować (nawet 3-4 godziny dziennie) i nigdy nie zostaniesz ukarany (no chyba, że ktoś skargę napisze to może sprawdzą po 3 dniach).

Jeżeli chodzi o czat, to gorzej nie można było tego rozplanować. Wszędzie pogrubienia, podkreślenia, jaskrawe kolory (oczywiście administracja prefixy typu [KIDMOD] + nick długi na 16 znaków pokolorowany na wszystkie sposoby.)

W dodatku co około 2 minutach jesteś informowany przez automatyczne wiadomości czego to nie kupisz w naszym świetnym sklepie SMS.

Nie polecam.

Zgadzam się w 100% ,AreQ banuje bez powodu, rozwalają działki.

Nic z autorskich pluginów a nawet skryptów ,wszystko byle jakie z internetu..

Nawet dobrze nie skonfigurowane, gracze po 7 laA

AreQPL dostał bana gra jest już wspaniała :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

moim zdaniem ten serwer, to tragedia. Kolejny przykład na to, że serwery nie nadające się do niczego z dobrym marketingiem mają mnóstwo graczy, a ambitne, oryginalne projekty stoją puste.

Ja nie mówię, że jest to złe. Sam wiele razy odpalałem coś nie do końca na najwyższym poziomie, ale odpowiednimi zagrywkami marketingowymi przyciągałem setki graczy, dlatego nie jest to nic złego. Taki jest rynek. Wszędzie. Nie tylko w klockach.

Serwer dlaczego słaby? Zacznijmy od konfiguracji wiadomości. Ja na to patrzeć nie mogę. Jestem troszkę przewrażliwiony na punkcie estetyki, ale naprawdę, bez przesady. Te pogrubienia, podkreślenia, kolory rażą w oczy. Chat wygląda jak choinka w święta, dosłownie. Pełno kolorków, jakieś nicki z tysiącem kolorów, wszystkie komunikaty pogrubione. Nikt nie jest ślepy. Minimalistyczny, szary komunikat wygląda 20 razy lepiej niż to coś, co Wy macie, bo wyglądem/designem tego nazwać nie można. Troszkę wyczucia, przecież na to się patrzeć nie da. Oczopląsu można dostać.

Idźmy dalej, kompletnie nic autorskiego. Aczkolwiek, tutaj plus za to, że się chamsko wszędzie nie chwalicie swoimi autorskimi pluginami napisanymi przez najlepszych Java-coderów. Ale no… serwer na 600-800 graczy i Skripty + nieudolnie skonfigurowane rzeczy z bukkit.org? To naprawdę wygląda kiepsko… :(

Jeszcze jakbyście potrafili ładnie skonfigurować ogólnodostępne zasoby w sieci, poedytować, ale to są wrzucone suche pluginy, z pozmienianymi komunikatami na jeszcze bardziej brzydkie.

Next, nazwa i sklep. Używanie cyfr w nazwach serwerów Minecraft, to nie jest nic dobrego. Trudniej zapamiętać, nie wiadomo na co komu to 24. Równie dobrze mogłoby to być 69, 1337.

Chyba, że 24 oznacza serwer dostępny 24 godziny na dobę. Jeżeli taki był zamiar tej liczby, to w ogóle śmiechowo. 

No i ten nieszczęsny sklep… Więcej się do każdego sklepu napchać nie dało? Przedmioty na gildie, 500 obsydianu, 250 koxów i cholera wie co jeszcze. 

Takie pytanie do graczy tego serwera: jaki sens ma gra przy tak skonfigurowanym sklepie SMS, bo ja naprawdę nie rozumiem? Chyba, że na serwerze sami bogacze grają i dziennie wysyłają po 10 SMS-ów za 30 zł, kupują co się da, wtedy to rzeczywiście ma sens. Nie wspomnę już o używaniu ogólnodostępnego w internecie skryptu, który ma błędy, jest niestabilny, wręcz niebezpieczny i po prostu brzydki.

Macie 800 graczy jak sami wspominacie, przy takim sklepie SMS zarobki z pewnością nie są małe i nie potraficie zapłacić webmasterowi za stworzenie porządnego skryptu pod Was za jebane 200 zł?

Mi się nie chce dalej pisać, bo zaraz i tak tu przyjdzie jakiś mózg i mnie zwyzywa czy coś, ale serio, nie rozumiem fenomenu tego serwera. Faktycznie musieliście wypierdolić chyba na reklamy z 3000 zł, że tyle ludzi gra na czymś takim.

5465845486.png

Opublikowano

mi się tam podoba ...

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Grałem tu kiedyś więc się wypowiem.

Mnóstwo idiotycznych tęczowych nicków - na chacie ledwo co widaç. I w dodatku co 3 minuty pojawiający się napis

wsystje langi wip kópójeś na zafśe

Dość dużo lagów na serwerze - pisałem ,,lagi" i dostałem mute na 1m 30s.

@TheMrStamp radzę Ci gruntownie zmodernizować twój serwer.

Pozdrawiam. :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...