Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oceniacie moje budowle?

AmirsaccVIP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Budowle wyglądają na początkującego bob'a. Dupy nie urywają, ale przyjemne dla oka. Staraj się, a efekt na pewno będzie lepszy.

sl539m2qqa9h89wzg.jpg

Opublikowano

Pierwsza i 3 mi aie w ogole nie podoba. O ile sie nie myle sa to te same budowle tylko po drobnych przebudowach, jeśli tak nie jest musza byc do siiebie bardzo podobne.

Natomiast budowla numer 2 jest calkiem ladna.

Pierwsza i trzecia 3/10

Druga 7/10

2utq9g5.png b6u4qg.png
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podoba mi się, ale dla mnie to wszystko jest za małe, weź się za większe projekty :D Jeżeli chcesz możesz się u nas podszkolić, prowadzimy właśnie nabór na budowniczych na nasz serwer RPG :)

Tutaj masz jednego ss z naszych budowli: 

10854265_1460276540914003_18481924387988

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widze ze budujesz w klimacie rpg, tak jak ja :) musial bym ci sie pochwalic moimi budynkami, sa naprawde niesamowite i klimatyczne. Widze ze kombinujesz duzo z blokami i efektem dekorowania, bardzo dobrze, lecz czegos jeszcze mi brakuje, drzewo jest masakryczne :D polecam ogarnac moj poradnik do voxelsnipera, pokazuje tam jak wybudowac jadalne drzewko ktore wyglada calkiem ciekawie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...