Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten zasilacz jest dobry?

kotek7117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są lepsze zasilacze od tego. Podaj swój sprzęt i budżet jakim dysponujesz i wybierze się coś znacznie porządniejszego.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

no ok wiec tak budżet to ok 200-230 zł 

AMD FX-8320 podkrecony do 4.0 chłodzenie Fera 2 he1224

Karta MSI r9 290x 4 gb

plyta głowna MSI 760GM-P23

słuchaj mam jeszcze taki problem mam program speedfun do sprawdzania temperatury i  tak odpalam np gta 4 gram z 20 min temperatura rdzenia to ok.46-50 stopni 

po tych 20 min jest wielka scina w GTA i patrze na ten wykres a tam Core-900 stopni co to ma być?? troche sie boje żeby mi coś nie spaliło 

Opublikowano

Do tego sprzętu spokojnie starczy TT 530W: http://www.morele.net/zasilacz-thermaltake-smart-se-modular-530w-sps-530mpcbeu-549804/

słuchaj mam jeszcze taki problem mam program speedfun do sprawdzania temperatury i  tak odpalam np gta 4 gram z 20 min temperatura rdzenia to ok.46-50 stopni 

po tych 20 min jest wielka scina w GTA i patrze na ten wykres a tam Core-900 stopni co to ma być?? troche sie boje żeby mi coś nie spaliło 

Speedfan czasem wariuje z temperaturami, ale jeśli rzeczywiście masz ścinki to możliwe, że Ci się coś przegrzewa. Co się dzieje po tym? Komputer się wyłącza?  Sprawdź temperatury pod obciążeniem tym razem używając HWMonitora, wstaw screena.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...