Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przemyślenia Twitch'a na temat banów - zapraszam

BANY :<  

191 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy używałeś innych programów aniżeli L#? używałeś exploitów?

• używałem exploitów
      48
    • używałem BoL'a bądź innych programów
      66
    • używałem tylko L#
      105
    • gram legalnie
      26
  2. 2. Czy otrzymałeś bana?

• Tak
      10
    • Nie, ale boję się o swoje konto
      83
    • Nie
      98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, witajcie. Już dziś na pw dostałem 9 wiadomości z zapytaniem, czy L# jest bezpieczny.

Postanowiłem napisać krótkie info na ten temat, gdyż nie każdy może o tym wiedzieć.

Oficjalną informację odnośnie banowania możecie znaleźć tutaj :

http://www.joduska.me/forum/topic/3419-ban-reports/

Riot zabrał się za banowanie ... Tak, to prawda.

Oczywiste jest, że za używanie exploitów ban dostaniesz na 99,(9)%. 

Nie unikniiesz tego jeśli grałeś na exploicie w otoczeniu innych graczy. Taka jest niestety rzeczywistość...

Ale teraz tak....Czy dostanę bana za używanie samego L#? oto jest pytanie....

iMeh - człowiek bardzo zaangażowany w życie L# napisał jasno - L# jest bezpieczne. 

Co ja o tym myślę? jeśli nie używałeś BoL'a bądź MKjogo bana dostać nie powinieneś (na chwilę obecną. Rito banować będzie za ostatnie 3 miesiące. w przyszłości mogą sprawdzać castowanie pakietów i wtedy nasze konta pójdą się ...)

Może i napisane brzydko, nieskładnie. Jednak mam nadzieję, że rozwieje to Wasze obawy bądź pozwoli Wam na pożegnanie się z kontami (rito dokładnie EuNe zacznie banować w najbliższym czasie)

dodaje ankietę i zapraszam do dodawania głosu w niej :)

pozdrawiam, Twitch

--

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Używałem długo exploitów na NFD, grałem na BoLu i L#'ie i nadal nie mam bana.

banowanie EuNe będzie się odbywać w następnym tygodniu

--

Opublikowano

Gram na EUW i EUNE. Obydwa konta nie mają bana.

http://www.joduska.me/forum/topic/3419-ban-reports/

w tym temacie możesz zobaczyć, iż najwięcej osób dostało bana na NA. są już prześwity z EuW więc sądzę, że riot właśnie tam obecnie banuje. tak czy inaczej życzę szczęścia w tym, aby obeszło się bez bana

--

Opublikowano

Twitch, a gdzie wyczytałeś to, że na EUNE będą banować w next tygodniu? Ja gdzieś tam wygrzebałem kogoś wpis, że ta fala już minęła i kto miał dostać to dostał

x

Opublikowano
In case you used one of the above or any other 3rd party tool in the 4.13 patch about 3 month ago you've been flagged and will be probably banned in the next days.

takie coś znalazłem :

--

Opublikowano

heh... Ciekawe, o L# się nie boje bo nigdy nawet pakietów nie używałem ale pieprzone MK Jogo...

moim zdaniem było to tak :

w patchu 4.13 SERIO WPROWADZILI ANTY-CHEATA

Judoska jak i spudgy to na lajcie załatali....jednak coś na 100% złapało. 

Graliśmy graliśmy, aż wkońcu riot się wkurwił i zaczął banować

Bo zauważ, że banowanie nie jest riotowi na rękę. Traci setki tysięcy graczy, którzy wydawali kasę na skiny bo wkońcu gra bez skina w diamencie to lolll omg poor ciota :D no ale wszystkie exploity itd. miarka się przebrała

--

Opublikowano

z tym, że wkurzyli się na te exploity to zgadzam się w 100%. Sami sobie to zrobiliśmy, pisałem to już w jakimś innym poście :P miarka się przebrała po prostu

x

Opublikowano

Coś mi sie zdaje ze to wina BoL'a mój kolega twierdził ze L# nie ma bypassa i na nim nie gral i tylko na BoLu grał i dostał bana czyli możliwe, że tylko za bola ban

Opublikowano

Czyli za uzywanie #L na syndrze i xerathie mam bana? Czy jak? Pakiety mialem wlaczone w tym bo nie wiem gdzie to sie ustawialo? wczesniej mowili ze jest to bezpieczne

Opublikowano

Czyli za uzywanie #L na syndrze i xerathie mam bana? Czy jak? Pakiety mialem wlaczone w tym bo nie wiem gdzie to sie ustawialo? wczesniej mowili ze jest to bezpieczne

nic jeszcze nie wiadomo. na moje oko L# jest bezpieczne. używanie BoL'a = ban. takie jest moje zdanie

--

Opublikowano

Moze zagralem raz na pakietach kata ale mysle ze to nie powinno miec znaczenia jesli #L jest czysty, chwala ze nigdy nie jechalem na Bolu ,UFF naszczescie exploitow nigdy nie uzywalem.

Opublikowano

Wg mnie to jest pierdolenie, dali bana kilkuset osobom którzy jebali na exploitach żeby odstraszyć reszte. Jak dojdzie co do czego to wtedy można p********, bo teraz to są puste słowa.

Opublikowano

Co do exploitów, informacja o nich wychodziła na reddit oraz do RIOTU, z 2 tygodniowym wyprzedzeniem.

Nigdy nie podziałało, RIOT na to nie reagował, dlatego też autor exploitów - Trees, postanowil je upublicznić, by zostały jak najszybciej załatane.

BoL oraz L# są wg. mnie bezpieczne.

QUhIR7.png

Opublikowano

nic jeszcze nie wiadomo. na moje oko L# jest bezpieczne. używanie BoL'a = ban. takie jest moje zdanie

nie wiesz nawet na czym polegał bypass..

czytam wasze posty i dostaje pierdolca. flage dostali ci, którzy odpalali bola/l# przed hotfixem

w przyszłości mogą sprawdzać castowanie pakietów i wtedy nasze konta pójdą się ...

do tego się nawet nie odwołam.

jak już zaczynacie rozpowszechniać swoje teorie na temat banów, to przed tym zasięgnijcie rady u kogoś, kto ogarnia temat.

Opublikowano

Pierdolicie ze uzywanie BoLa = ban.

Jestescie zabawni, BANA mozna dostac TYLKO za uzywanie EXPLOITOW.

Niekazdy skrypt do Bola posiada exploity.

Wiec, jesli uzywaliscie kiedykolwiek jakichs exploitow, to mozecie za to dostac bana.

Bana za samego Bola albo #L, niedostaniecie TYLKO ZA EXPLOITY.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Moim zdaniem to jest tak, obecnie bany lecą za exploity ew. za pakiety. Dlatego tak mało osób bany wyłapało za NA, gdyby banowali za bola, mkjogo itp. to po prostu wszyscy z automatu by dostali bany i nie było by bawienia się w sprawdzanie logów. A dlaczego tak sądze? A no dlatego że Rioterą nie opłaca się sprawdzać wszystkich logów itp., obecnie pewnie sprawdzają tylko te osoby na które ktoś wysłał ticketa że używał explotu albo coś w ten deseń.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

To czyli jak uzywalem MkJogo od poczatku grania w LOla ,codziennie to juz moge sie pozegnac z kontem?:<

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Na NA były problemy z ATR - kiedy po patchu 4.13 próbowano wycastować skill 2 razy, mimo tego że był już na cooldownie wyrzucało nam grę. Dlatego tam jest większość banów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...