Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 prywatny serwer do zarobku PLN

WiliamWalesOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, że grając zdobywasz ekwipunek, który następnie sprzedajesz?

Jeżeli tak, to najlepiej wychodzi to na:

• Cradosie,
  • Ravii.

A z easy bądź medium:

• VirtualMT2,
  • iMetin,
  • Verdea,
  • Ascarial.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

a na którym najłatwiej sie kase bije i dobrze zarabiac

Ravia/Ascarial prawdopodobnie.

Według mnie na PL'u też mógłbyś dobrze zarobić jeśli wszystko dobrze ogarniesz(hacki, dropy, metiny etc.)

Opublikowano

na ravi s2 był myk że kupujesz z is'a egzo za np. 100 zł , sellasz za yangi w grze i na allegro potem te yangi i zwracało ci się x krotnie, czekać tylko na balmore s2 czy inny poważny serwer który bedzie miał "popyp" i zarabiać.

Opublikowano

Hmm jeśli potrafisz grać w metina to zagraj tam gdzie aktualnie gra najwięcej ludzi. Tam na pewno jest najlepszy popyt na sprzedasz eq. Mam na myśli Ravię, Ascariala i Imetina.

//

Opublikowano

Zrób sobie na PL'u konto 60 lvl, drugie 30 lvl a potem rób masę pustych kont z 50 lvl'em (że klasę mogą sobie wybrać i eq skombinować - puste konta) i je sprzedawaj, i dodaj opcję, że można kupić z własnym nickiem i np. trzeba kilka dni na to poczekać ale dopłacają np. 10 zł. Widziałem coś takiego na allegro, koleś na tym ładną kasę zbija, 29zł za konto +10 za swój nick :) Według mnie pomysł fajny, ja np. nie lubię zaczynać od nowa, a eq zawsze można kupić/zamienić lub zfubonować ;] Zresztą w IS można kasę kupić więc nie widzę problemu ;] Liczę na lajka

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Zrób sobie na PL'u konto 60 lvl, drugie 30 lvl a potem rób masę pustych kont z 50 lvl'em (że klasę mogą sobie wybrać i eq skombinować - puste konta) i je sprzedawaj, i dodaj opcję, że można kupić z własnym nickiem i np. trzeba kilka dni na to poczekać ale dopłacają np. 10 zł. Widziałem coś takiego na allegro, koleś na tym ładną kasę zbija, 29zł za konto +10 za swój nick :) Według mnie pomysł fajny, ja np. nie lubię zaczynać od nowa, a eq zawsze można kupić/zamienić lub zfubonować ;] Zresztą w IS można kasę kupić więc nie widzę problemu ;] Liczę na lajka

Sam niegdyś expiłem konta do 70 dla zmianek i jeśli ktoś wcześniej dał mi znać że potrzebuje takiego i takiego to za doładowanie po znajomości takie konto robiłem, ale wydaje mi się że to nie te czasy, teraz za grosze można kupić postać z biologiem i skillami. Jak wprowadzą wilka na pl myślę że na to będzie popyt i wtedy można sporo zarobić. Na ravii s1 ładny zarobek też był na hematach, s2 nie tykałem.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zarobek na Metinie to żaden priv nie może się równać z Globalem PLem :)

Prosta rzecz.. na privach jest mały popyt a na PL jest duży popyt

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zarobek na Metinie to żaden priv nie może się równać z Globalem PLem :)

Prosta rzecz.. na privach jest mały popyt a na PL jest duży popyt

Tylko żeby na PL coś zarobić to trzeba rok grać :) 

Więc moim zdaniem twój pomysł z PL'em nie ma sensu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...