Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fv215b czy fv4202?

***MiCHaU***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak już niektórym wiadomo zamiana powyższych czołgów ma nadejść w 9.7. W którą linię opłacało by się iść i na jakie czołgi zostaną zamienione. Wiem, że 215b ma być zastąpiony chieftanem ale 4202? Fv grałem na teście i powiem że styl gry tym czołgiem (wieża z tyłu) podobał mi się. Doradźcie mi jaki wybrać. Z góry dziękuję.

Opublikowano

FV4202 ma zostać zmieniony na zwykły czołg Xt (który będzie bardzo dobry, ulepszony Centek 7/1), a aktualna Xt po sporym nerfie będzie premką 8t, dlatego lepiej iść w medy. Jeśli chodzi o przyjemność z gry, to linia do meda jest bardzo dobra, na 6t cromwell, potem comet, którego da się przeżyć, potem świetny centurion z bardzo dobrą lufką i wieżą, następnie najlepszy czołg z tej linii - centek 7/1 i na końcu Fv4202, którym idzie zrobić to 4k dmg, ma dobry kadłub, ale wieżę wszystko przebije... coś jak wtf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...