Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Fala banów! Wstrzymaj się z graniem na BoL'u! Dostałeś bana? Zobacz!

Czego używałeś?  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czego używałeś?

• Bot Of Legends
    • LeagueSharp
    • BoL / LOLHT / MKJOGO
    • Nie dostałem bana nic nie używałem
    • Nie dostałem bana używałem bola
    • Nie dostałem bana używałem LeagueSharpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przed chwilą na forum bola mozna zobaczyć jak ludzie na shoutboxie piszą że dostali bana i po pytaniu się paru osób w tym moderatorów można wywnioskować że bol nie jest "Safe" -  jest wykrywalny.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Cieszę się z tego powodu że tak zwane "NOOBY" bo tylko tak można nazwać osoby używające exploitów, ponieważ pokazuje to tylko jak słabo muszą oni rozumieć tą grę, jest to dla ludzi którzy po prostu są typowymi "Polaczkami" i nie potrafią współpracować albo dla ludzi którzy totalnie nie myślą ponieważ ta gra nie opiera się tylko na tak zwanym "Skillu" w tej grze podstawą jest myślenie tak jak np w koszykówce oczywiście liczy się to co potrafisz zrobić ale sprytem możesz oszukać przeciwnika nawet najprostszą rozgrywką. Ja sam jestem w Diamencie V i doszedłem do tego sam bez jakichkolwiek wspomagaczy z Golda I w poprzednim sezonie aż do diamentu V w tym sezonie i to tylko poprzez TeamWork i oczywiście zwracaniem uwagi na własne błędy :) Sam miałem do czynienie z przeciwnikami używającymi BoL'a na unikanie SkillShot'ów w pewnym momencie osoby te były wyrzucane z gry (nie wiem dlaczego) a ja nagrywając całość nagrałem jak osoba używająca tego stała na Spawnie na DC unikając wszystkich SkillShotów. Oczywiście sprawa trafiła do supportu z filmikiem z LolRecorder'a i gracz dostał PERMA :) Więc osobiście bardzo cieszę się z tego że Riot sam postanowił szukać i banować tych "NOOB'ow" :)

Opublikowano

Czyli za Evadee jest ban O_o ? Posiadam płatne Evadeee za 50 € ;x

Nie sluchaj takich ludzi . Nawet jesli wyslal cos do supporta to on mu nie napisze czy go zbanuje czy nie więc sie nie bój.

Opublikowano

Czyli za expienie kont też będą leciały bany ? Przy użyciu BoL'a <iARAM> 

Raczej tak.

graphic.png

Opublikowano

Nie sluchaj takich ludzi . Nawet jesli wyslal cos do supporta to on mu nie napisze czy go zbanuje czy nie więc sie nie bój.

Owszem nie napiszą ale po samym sprawdzaniu OPGG, LolKing'a można zauważyć że osoba została zbanowana, Radzę używać mózgu przydaje się kolego ;)

nie, to wymysły płaczków

Hmm kolejny gracz z serii "Jestem noobem potrzebuje skryptów żeby coś osiągnąć" porównując to do życia jeżeli cie na coś nie stać ponieważ nie osiągnąłeś w życiu odpowiednich celów aby to samemu nabyć po prostu to kradniesz ? Pozdrawiam cie serdecznie i życzę ci szczęścia bo na pewno ci się przyda ... przy czym płaczkiem możesz nazywać ludzi takich jak ty którzy płaczą nad swoim losem i używają jakiegoś za przeproszeniem gówna aby coś osiągnąć bo sami w sobie są kompletnymi zerami i już nawet najniższe dywizje w tej grze prezentują więcej od ludzi takich jak ty gdyż wnioskuję że sam tego używasz

Opublikowano

Hmm kolejny gracz z serii "Jestem noobem potrzebuje skryptów żeby coś osiągnąć" porównując to do życia jeżeli cie na coś nie stać ponieważ nie osiągnąłeś w życiu odpowiednich celów aby to samemu nabyć po prostu to kradniesz ? Pozdrawiam cie serdecznie i życzę ci szczęścia bo na pewno ci się przyda ... przy czym płaczkiem możesz nazywać ludzi takich jak ty którzy płaczą nad swoim losem i używają jakiegoś za przeproszeniem gówna aby coś osiągnąć bo sami w sobie są kompletnymi zerami i już nawet najniższe dywizje w tej grze prezentują więcej od ludzi takich jak ty gdyż wnioskuję że sam tego używasz

Mam na łapie droższy zegarek niż Twój cały pokój, więc to nietrafiony przykład. Gram na BoL'u bo lubię, i nikt mi tego nie zabroni. Dostanę bana - zrobię nowe konto. Kocham oglądać, jak BoL masakruje takich jak Ty.

Opublikowano

Mam na łapie droższy zegarek niż Twój cały pokój, więc to nietrafiony przykład. Gram na BoL'u bo lubię, i nikt mi tego nie zabroni. Dostanę bana - zrobię nowe konto. Kocham oglądać, jak BoL masakruje takich jak Ty.

Marcoly bonzo ma droższy zegarek niż jego pokój ;f - przegrałeś mu życie właśnie.

Co do tej fali banów to są to c*****e fejki bo bana ogólnie można dostać za exploity i jedynie jeśli ktoś to nagra i podeśle c*****emu riotowi. - potwierdzone info na 6 kontach.

Więc bola i lszarpa nigdy rito nie wytępi bo po prostu oni są za głupi aby brać się za to. Niech idą skiny robić skarnera

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

2up Masakrować to możesz sobie jedynie graczy z niższych dywizji gdyż w tej grze bardzo łatwo z graczy takich jak ty można zrobić gówno gdyż myśląc logicznie wystarczy zgrać się z teamem a twój bol gówno ci tak naprawdę ta ze względu na to że ja mogę na Lini utrzymywać się pasywnie i po prostu farmić poczekać do late'a a wtedy razem z teamem po prostu wygrać banalnie mecz gdyż także bol to tylko na tylko Ch***** skrypt że bardzo łatwo można go oszukać np przez rzucanie to że on nie zawsze wie co ma w danej chwili zrobić + używanie trapów świetnie sprawdza się na takie gó*** jak ty :)

Opublikowano

2up Masakrować to możesz sobie jedynie graczy z niższych dywizji gdyż w tej grze bardzo łatwo z graczy takich jak ty można zrobić gówno gdyż myśląc logicznie wystarczy zgrać się z teamem a twój bol gówno ci tak naprawdę ta ze względu na to że ja mogę na Lini utrzymywać się pasywnie i po prostu farmić poczekać do late'a a wtedy razem z teamem po prostu wygrać banalnie mecz gdyż także bol to tylko na tylko Ch***** skrypt że bardzo łatwo można go oszukać np przez rzucanie to że on nie zawsze wie co ma w danej chwili zrobić + używanie trapów świetnie sprawdza się na takie gó*** jak ty :)

Dziwne, jakoś w D1 nie mam problemów z masakrowaniem graczy. Oszukać skrypt, dobre sobie.

Opublikowano

Dobra a co do tematu, to na forum BoL'a jakiś mod napisał że update będzie na nową mapę jak będzie dostępna w custom game, a bana można wyłapać tylko za exploity.

graphic.png

Opublikowano

Zgadzam się z Marcoly, wczoraj graliśmy 3 vs 5 cała grę Cassio, Irelia i Blitz vs Khazix, Jarvan, Blitz, Karma i Lee. Wszyscy full build, 50 minuta. Cassio quadra :) i easy win TF.

Nie da się oszukać skrypta lub grac lepiej od niego.

Opublikowano

Nie da się oszukać skrypta lub grac lepiej od niego.

Przecież to oczywiste. Skrypt nigdy nie pomyli się co do Twoich skilli, buffów czy położenia. Ba! Zna je lepiej od Ciebie.

Opublikowano

Dziwne, jakoś w D1 nie mam problemów z masakrowaniem graczy. Oszukać skrypt, dobre sobie.

Cienko CI idzie masakrowanie graczy w D1 skoro ciągle w nim siedzisz xp Co do zegarka to jaki to jest, taki jak Zilean ma na plecach?

@top

Zobaczymy co z tego będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...