Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Botów + Tutoriale, sprawdź zanim napiszesz temat lub posta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

black proxy nie da eis scrackowac tak samo ghostbota ale tibia auto chyba każdy zna ale dzisiaj powinienem dodać :)

@edit

nie dodałem ponieważ mam coś zrytego kompa po formacie, zformatuje 2 raz to dodam TA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno nie gralem w tibie i mam pytanko, istniejá jeszcze takie hacki ze np. daje ci itemy i kase itp. itd.

Tego nigdy nie było, kiedyś (7.6 chyba) był bug, że jak zrzuciło się coś do dziury, to można było to wyciągnąć dwa razy (klonowanie).

bullssig-pastandpresent.jpg
Opublikowano

a ng pod tibie 8.57 jest moze ?:)

Chcą czuć mój strach, chcą widzieć moje łzy, chcą być w moich snach, chcą słyszeć mój krzyk.

>>Oni chcą...ale to jest bez znaczenia<<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak, ale ty podałeś samą instalke, a do tej pory nie widze tematu crack pod tibie 8.57, a widziałęm niedawno takze posta ze nie został jeszcze crackowany ;) dlatego pytam o to ;) faktycznie nie sprecyzowałem, ale myslałem ze mozna sie domyslic ze chodzi o darmową wersje ;)

Chcą czuć mój strach, chcą widzieć moje łzy, chcą być w moich snach, chcą słyszeć mój krzyk.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja ich jeszcze nie testowałem z powodu ze pisze tam ta starsza wersja a o nowej ani widu ani słychu ^^ zobacze co mi sie uda ;) ale raz probowałem z OLLYDBG, to niestety mi sie nie udało, gdyż pisało mi ze zły klucz, napisałem ze prosze o nowy to czekam ;) ale moze ty coś z tym ładnie zrobisz ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co wrzucałeś elfbota na speedy? Przecież Tibiabot nie usuwa od siebie z downloadu starszych wersji elfa. Na stronie po prostu zmieniają link do downloadu, a pliki dalej siedzą na serwerze.

Opublikowano

Po co wrzucałeś elfbota na speedy? Przecież Tibiabot nie usuwa od siebie z downloadu starszych wersji elfa. Na stronie po prostu zmieniają link do downloadu, a pliki dalej siedzą na serwerze.

Mógłbyś powiedzieć, ja sciągnąć np wersje tibabot Ng pod 8.55 z oficjalnej strony, nie rozkminiam jak szukałem to jest link do aktualnego downloadu.

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Opublikowano

dobry spis kolego dał bym ci plusika ale nie moge bo dzienny limit wykożystany

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Pytam się serio, jestem słabo obeznany w tym, ale jeżeli mój antyvirus mi coś wykrywa, to nie będę ryzykował.. Z tej strony co podałeś też mi wyskakuje ten wirus, kolega miał tego, i mówił że mu się po woli komputer sypał, z biegiem czasu menadżer zadań mu przestał działaś, wszystko zamulało.. Wole bez ;[

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png