Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Botów + Tutoriale, sprawdź zanim napiszesz temat lub posta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj dzieciaki...

Po co Jackowi te wasze 10 lvl z plate setami ? Nie bójcie sie , jeszcze nikomu nic nie "haknoł".

Poza tym , jestem pewien że wyskakuje Ci "win.delf32" czy coś w tym stylu , prawda ?

lolheadz.png
Opublikowano

Oj dzieciaki...

Po co Jackowi te wasze 10 lvl z plate setami ? Nie bójcie sie , jeszcze nikomu nic nie "haknoł".

Poza tym , jestem pewien że wyskakuje Ci "win.delf32" czy coś w tym stylu , prawda ?

ojjjjj ! ;)

bys sie zdziwil ;)

z dzieciaczkami jak i 10 lvlami sie ladnie mylisz 'dzieciaczku' ;)

nie amietam co tam pisalo ... napisze co mi tam wyskakuje kolo 22 bo ide do roboty wlasnie ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

poszukam, jak znajde to przeskanuje i upne

@edit

znalazłem pod 8.50 ale ma PUA.Spy.ThinkerTec.PowerSpy ale tak to jest czysty, żadnych skryptów licencja jest, sprawdzę potem na laptopie czy działa

@up2

jakoś mi niedawno ukradli 150cc przez MPC a i tak nawet o keyloggeru nie pomyślałem żeby napisać...

Opublikowano

Proszę o usunięcie linka do MC Tibii 8.57, zawiera keyloggera.

Podanie niepodważalnego dowodu jest niestety dla mnie niemożliwe, jedyne, co mogę zrobić, to zostawić tu tego screena:

screen.

Dziwi mnie, że nie pojawiły się jeszcze zażalenia dotyczące tej kwestii.

Opublikowano

Nie używam żadnych narzędzi do Tibii oprócz Elfbota (ściągnięty z oficjalnej strony), nikt nie ma dostępu do tej postaci.

Przemioty zostały wyczyszczone ok 15-25 minut po ściągnięciu MC, po pierwszej próbie uruchomienia.

Ale najmniej podważalny jest tu bez wątpienia criminal record (zwróć proszę uwagę na treść i godzinę Statement):

screen.

Rzecz jasna nie mam możliwości dowiedzenia, że wiadomości takie rozsyłał hacker, a nie ja sam - ale jaki miałbym interes w banowaniu sobie noobchara?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie to zadne z tych crackow nie dziala. Jak podmieniam te dll to sie w ogole nic nie dzieje. Jest tak samo. A jesli uzywam tego HWID to pisze ze kod jest dobry a nastepnie wyskakuje blad general extracion error location E51. Cos takiego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za bota :).

A mam jeszcze pytanie, bo jak chcę bota pod własny klient Oriona? Ots.Net.PL<-Strona serwera i tam własny klient, to co mam zrobić, aby jakoś odpalić bota?

Tamten OTS jest 8.42, i nie wiem czy będzie działać, bo ściągałem i nie wiem jak scracować, a w tych poradnikach nie ogarniam, więc nie chcę tracić czasu jak nie można, ale słyszłame że ludzie tam na botach cisną.

Możecie podesłać jakiegoś scrakowanego ELF bota NG do tamtego ichniego klienta ;P?

Z góry dzięki ;>.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png