Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Botów + Tutoriale, sprawdź zanim napiszesz temat lub posta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wyciągnij linki ze spojlerów bo nie da się nic zobaczyć, a jeżeli Ci się już nie chce tego robić to przynajmniej usuń te kategorie ,które nie działają.

Opublikowano

"W pierwszym poście masz wszystkie elfy,cracki itp.."-gowno prawda... Dla tych co maja problem ze scracowaniem elf na win7 64bit-postepujemy nastepujoco:

KIlkamy prawym na elf cracku, wlasciwosci, zgodnosc, zaznaczamy okienko 'uruchom ten program w trybie zgodnosci z windows xp (service pack 3) i zaznaczamy okieno 'uruchom ten program jako administrator'. tak samo postepujemy z sama tibia (prawym na ikonie tibi tam gdzie zainstalowana,wlasciwosci itd.) i zainstalowanym elf botemt/ (prawym na loader,wlasciwosci itd.) Teraz wlaczamy cracka wybieramy lokalizacje tibi i elfa. wciskamy crack it... jezeli sie wlaczy tibia i okieno z elfbotem (kwadratowe) to znaczy ze dziala. Nie wazne co bedzie pisac w tym cracku na dole, jak sie wlaczy tibia i elf to sie ciesz.

Opublikowano

Agresorq gdybym ja byl modem to z góry byś dostal spory odpoczynek odemnie więc nie wprowadzaj ludzi w blad jak gowno wiesz.

uploadu to o co wam chodzi? jest wsztstko na poczatku postu? czy az tak nie widoczne to jest?

Nie posprzatam tego do 17 poniewaz niema mnie w domu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czego jak odpalam to pisze mi Your temporary key has expired. If you believe this message is in error, please contact the program's author. i pod spodem jest ok / Enter Key/ Buy Key i jak klikam ok to sie nic nie włącza? ;/

Opublikowano

Czego jak odpalam to pisze mi Your temporary key has expired. If you believe this message is in error, please contact the program's author. i pod spodem jest ok / Enter Key/ Buy Key i jak klikam ok to sie nic nie włącza? ;/

Jeśli masz problem z scrackowaniem bota tutaj masz poradnik,

To jest ukryta treść, proszę

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Jak ściagam Dll.elf.rar i wrzucam go tam gdzie mam elfa to nie działa nic... -.- ( mam windows XP)

Mógłby ktoś poprostu wrzucić elfa na speedshare np i podać mi link żebym ściągnął?

Opublikowano

nie wiem co sie stało ale teraz jak wlaczam elfbota z tibia to az mi kursorem od myszy tnie a zawsze wszystko dzialalo crack od evo wie ktos czemu tak moze byc chyba elfbot zjada mi 40% procka..kiedys po 5 na raz wlaczalem i nic nie bylo