Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2mod PL - pytania

Volv3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytania odnosnie kamermoda na globalu:

1. Gdy jak mam wszystkie funkcje wylaczone to jesli gm bedzie kolo mnie to wykryje cos? (albo po logach jak sie loguje z innego launchera?)

2.Jak zrobic zeby odpychalo z buta ( z kamer modem nie odpycha z buta i nie da sie tego wylaczyc, horse hacka da rade.) Wiecie wole zeby odpychalo bo jak bije na kamermodzie to nieodpycha i wszystko widac ze nieodpycha, szybiciej mozna bana wylapac.

3. Jest taka funkcja gm decetor czy jakos tak :D I mam ustawione na quit ze wylacza mi metina jak gm jest blisko? Chodzi mi o to ze juz mi tak ze 3 razy wylaczylo jak expilem, czyli gm byl bardzo blisko mnie ? Czy chodzil gdzies po mapie niedaleko mnie. Nie wiem jak ta funkcja dziala :D

Legenda
Opublikowano

1. Wszystko zapisuje się w logach.

2. Nie rozumiem za bardzo.

3. Tak. Opcja działa. Musiał być GM w pobliżu Ciebie. Ja ustawiłem raz żeby przestał bocić to gm przeniósł mnie do stajni i musiałem się tłumaczyć.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

2@Chodzi mi o to zeby odpychalo jak bije z broni. ( W kamermodzie nieodpycha jak sie bije z miecza i to wszystko widac z perspektywy innego gracza ) Dobra :D mialem wpisana komende /antifly i dlatego mialem wlaczonego waithacka a z nim to nieodpychanie ;d

Edit: A da rady zrobic jak bym klikal np. F5 to by mi lurowalo z pele na kamermodzie ? Bo nie chce mi sie caly czas klikac na pele ( autolur jest troche do dupy wole juz sam se naciskac w odpowiedniej chwili) Napewno jest taka mozliwosc tylko jak to zrobic

Opublikowano

1. No, ale chwila chwila.... jeśli przykładowo logujesz się do gry przez kamera a nie masz odpalonego żadnego pottera, mobbera, wh - kompletnie

nic to HS nie wysyła logów i bana nie powinieneś dostać.

3. Kolega wyżej wyjaśnił.

2@Chodzi mi o to zeby odpychalo jak bije z broni. ( W kamermodzie nieodpycha jak sie bije z miecza i to wszystko widac z perspektywy innego gracza ) Dobra :D mialem wpisana komende /antifly i dlatego mialem wlaczonego waithacka a z nim to nieodpychanie ;d

Edit: A da rady zrobic jak bym klikal np. F5 to by mi lurowalo z pele na kamermodzie ? Bo nie chce mi sie caly czas klikac na pele ( autolur jest troche do dupy wole juz sam se naciskac w odpowiedniej chwili) Napewno jest taka mozliwosc tylko jak to zrobic

7vJOE2L.png

Klikasz sobie w znaczek peleryny na dole żeby zrobił się zielony "widziak".

Po prawej w opcjach ustawiasz odpowiednio:

Mobber Delay - co ile sekund ma lurować.

Mobber Distance - z jakiej odległości ma ściągać miniony.

Opublikowano

1@ jak sie loguje p[rzez kamera to wszystko jest wylaczone tylko jak wbijam do gry wtedy sa wlaczone poszczegolne opcje.

3@ Nie chodzi mi o to. Chce zeby jakis klawisz odpowiadal za wlaczania pelerynek. Np naciskam "F5" i przyciaga mi moby

Opublikowano

1@ jak sie loguje p[rzez kamera to wszystko jest wylaczone tylko jak wbijam do gry wtedy sa wlaczone poszczegolne opcje.

3@ Nie chodzi mi o to. Chce zeby jakis klawisz odpowiadal za wlaczania pelerynek. Np naciskam "F5" i przyciaga mi moby

Jak masz wyłączone wszystkie opcje/hacki w kamerze to bana nie wyłapiesz.

Co do tego klawisza to już byś musiał taką funkcję napisać albo nwm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...