Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga do Platyny | Gównogold 5

Greedy Retard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, będę w tym temacie wylewał swe żale o gównach z golda 5 temat będę aktualizował na bieżąco.

1 gra przegrana przez zjebanego amumu który co chwila miał dc/lagi

8519414159941481252663.png

2 gra spoko team rozjebana irelia musiał być win

9097114159941491252663.png

3 gra z początku już nastawiałem się na przegraną ale rammus troche pogankował maokai rozjebał topa i ja troche poroamowałem no i wycarrowaliśmy

8795214159941491252663.png

4 gra zj****y wukong w lobby pisze ze bota nie umie to musialem isc na adc, leonka troche mnie wycarrowala pozbieralem troche killi ale ten j****y cep zaczął feedować riven no i gg w c**j yasuo nie miał jak farmić nic nie mógł robić bo na midzie ciągle po 3+ enemy 

1142414159941491252663.png

gdybym tą kurwe znalazł to by został j****ym kadłubkiem, wpierdalałbym kiszone ogóry i popijał kefirem, później srał na podłoge w jego c**jowej celi wchodził w to gówno butami i kopał go po ryju

5 gra surfowałem w internecie wbijam w 1 minucie gry pacze a tam voli, fizz i lee siedzą na ich redzie ofc walka voli zdobył fb ale zajebali fizza no i temu zjebowi odjebało zaczął nakurwiać coś po francusku no i feedował a potem afk no i już czekaliśmy na /ff

2674814159941491252663.png

Póki co tyle, zaraz zabieram się za kolejne gierki.

@Edit

Kolejna gra carry w c**j dobry tim rozjebana irelka

3800814159970481252663.png

@Edit2

Kolejne gry: Z 7/3 do 7/9 z*******a syndra co nawet zburstowac adc nie umiala no i z*******y trash który c**jowo hookował i nafeedował. w dodatku ciągły flame na gravesa nie wiem po c**j

nIaulKZ.png

W tej grze akurat słabo zagrałem, chociaz cho gatha rozjebalem to nadal mogl mi cos zrobic bo to jednak j****y cho gath poza tym maokai nafeedowal dzasuo i udane ganki vi gdzie oddawali 2vs1 albo padało 2 albo 1 za 1

tp53yj.jpg

No i ostatnia giera póki co anką na suppie rozjebaliśmy bota pomagaliśmy innym liniom i ogólnie dobrze w c**j

0n6i1t.jpg

Póki co to wszystko później może jeszcze zagram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...