Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka pamiec?

Websky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Nitex

Wlasnie zastanawiam sie nad gtx 760 czy radeon r9 280, mozesz mi powiedziec dlaczego lepiej wybrac gtx'a?

obie karty sa praktycznie takie same, jedna bedzie lepsza w innej druga tez w innej

wiec tutaj co wolisz

­

Opublikowano

@Nitex

Wlasnie zastanawiam sie nad gtx 760 czy radeon r9 280, mozesz mi powiedziec dlaczego lepiej wybrac gtx'a?

Są to karty na tym samym poziomie, w niektórych grach 760 wypadnie lepiej, a w niektórych 280. Tutaj dałem 760, ze względu na jej cenę, r9 280 od Msi czy tam Asusa na Morelach jest trochę droższa.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

A co do pamieci, mam zamiar pograc w bf3/4 i gta 5 jak wyjdzie i tu mam pytanie, czy gdybym kupil 4gb ramu, to bez lagow dam rade w te tytuly grac? Bo 2 kosc 4gb moge tez pozniej dokupic.

Opublikowano

A co do pamieci, mam zamiar pograc w bf3/4 i gta 5 jak wyjdzie i tu mam pytanie, czy gdybym kupil 4gb ramu, to bez lagow dam rade w te tytuly grac? Bo 2 kosc 4gb moge tez pozniej dokupic.

Bf 3 i 4 spokojnie na 4gb ramu śmigną, nie wiem jak z gta 5 bo nie znamy wymagań ani optymalizacji tytułu.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Czyli taki setup jaki mi wyslales jest dobry i wydajny w tej cenie? Zasilacz itp wytrzyma?

Tak, nic innego się w tej cenie nie znajdzie, zasilacz spokojnie wytrzyma, także przy przyszłej rozbudowie.

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...