Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Wolicie Serwer (Ankieta)

Gandalf133

Jaki wolicie serwer prywatny  

199 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wol? Serwer z :

• Itemami na 70+ +9 w sklepach hwangami szybkim expem odrazu skilami na P
      84
    • Serwer (podobny do ZPMT2) w którym m?czysz si? by zdoby? rarytas taki jak boga +9 czy nimfa +9 z ulepszaczami potrzebnymi na zrobienie
      69
    • Oba s? dobre
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki wolicie serwer bardzo uproszczony czy serwer z którym trzeba się pomęczyć by zdobyć itemki +9,chodząc do dt

@Nie sądzicie że serwer z hwangami i szybkim expem jest za łatwy? Nie zapominajcie że gra się nie tylko dla eq i itemów, gra się by zdobyć przyjaciół i nauczyć się współpracy.

"Pieniądz podzielił nas a i tak wszystko zabierze czas ,

A kiedy tak przemijamy biegnąc ulicami miast ,

Zbyt często zapominamy kim jesteśmy w sieci kłamstw patrz jak czas nam zmienił twarz..."

28b57ffc8efa4e3a8997aca7a751a378.0.gif

cb832ac44f4d489d9edf5681841b0baf.0.gif

"A ty człowieku lepiej kurna pomyśl

Ile w realu mógłbyś dobrego zrobić

Tylko siedzisz przed kompem nudzisz i narzekasz

Chcesz w życiu być zerem proszę bardzo czas ucieka"

Opublikowano

Yhym Super 72 wyswietlen a glosow 19 Glosujcie jak już tu wchodzicie możecie się też wypowiadać

Zbyt często zapominamy kim jesteśmy w sieci kłamstw patrz jak czas nam zmienił twarz..."

Opublikowano

Ja osobiście grając w gre online stawiam na trudniejszy i bardziej praco oraz czaso chłonny żeby pobawić sie i poznać kilku nowych ludzi i żeby była ta rywalizacja a nie po 2 dniach wszyscy mają to samo eq +9 .....i 90 level

ale bez przesady oczywiście

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

oczywiscie ze wole sie bardziej pomeczyc wieksza satysfakcja ze masz jakis dobry item i mozna szpanowac przed innymi :D

Opublikowano

Serwer bedzie za latwy, znudzicie sie.

Serwer bedzie za trudny, uzaleznicie sie.

Wiec musi byc cos POŚREDNIEGO !!!!!!!!

Oczywiscie NeoKidy porobily se konta tylko żeby zaglosowac na to 1 ...

Dalej glosować na hard ;x

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Ja wole łatwe bo po to gram na privach żeby się pobawić a hard to jest PL mam tam 65lvl

Pasjonat
Opublikowano

"Serwer (podobny do ZPMT2) w którym męczysz się by zdobyć rarytas taki jak boga +9 czy nimfa +9 z ulepszaczami potrzebnymi na zrobienie"

Dlaczego? Ponieważ te serwy beta szybko się nudzą PROSTE ;)

Opublikowano

tu sie myaliscie serwery prywatne sa mozna by powiedziec ze do pvp jezeli ma byc ciezko to grajcie na PL a nie ja osobiscie wole latwiej bo gralem juz na tyle serwerach jak i na PL i nie chce mi sie juz tego wszytkiego od nowa a chetnie bym pogral

Opublikowano

Ja lubie takie ze szybko wbijesz 90+ ale o eq cięzko tak zebysmy robili wyprawy na dt

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

A PL też by był fajny jakbyście mieli co chcecie i kowal nie palił xD

A jak już to dla mnie coś w podobie LongJuyt2 :)

LogJuYt2 s2 heh fajnie było (1prywatny bo bez obrazka xD) i sie nie miało pro eq itp ...

Logo.JPG

Opublikowano

Coś na podobe sd lub wulin...

Z hwangami, wodnymi szatami itd. Wbrew pozorom zdobycie najlepszego eq to nie jest takie hop siup... parte +9 na takich servach się wyrzuca, a nimf się nawet z podłogi nie zbiera. ;P

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

No właśnie o to chodzi po co męczyć się z nowymi brońmi kiedy mamy właśnie starą dobrą nimfe +9 bojowego +9.No i pytam się po co, po co wymyślać jakieś nowe? A jesli chodzi o Sewko i Lewego to się grubo mylicie Priv nie jest po to by się nie męczyć .Priv może być również taką rozrywką w której mamy darmowy item shop nie musimy płacić pieniędzy by zbierać jakieś tam SM.Sam wybieram ten trudniejszy i nie polecam PL bo właśnie tam narodziły się N3o które teraz zaczynają opanowywać serwery prywatne oszukując wyłudzając i denerwując na wszystkie znane im sposoby a nie jest ich mało.

Opublikowano

No właśnie o to chodzi po co męczyć się z nowymi brońmi kiedy mamy właśnie starą dobrą nimfe +9 bojowego +9.No i pytam się po co, po co wymyślać jakieś nowe? A jesli chodzi o Sewko i Lewego to się grubo mylicie Priv nie jest po to by się nie męczyć .Priv może być również taką rozrywką w której mamy darmowy item shop nie musimy płacić pieniędzy by zbierać jakieś tam SM.Sam wybieram ten trudniejszy i nie polecam PL bo właśnie tam narodziły się N3o które teraz zaczynają opanowywać serwery prywatne oszukując wyłudzając i denerwując na wszystkie znane im sposoby a nie jest ich mało.

Z tym oszustwem to racja... Babka mówi, że jak wyrzuce żala +9 daleko od niej dam mi swoje eq, a opcja "Warp" istnieje .. <_<

@topic

Ja wole serwery trudne, z ulepszaczami, mało dostępne bronie 70lv+, stale +9.

Niekiedy lubie pograć na 4FuN czy jakimś Chinolu BETA, ale wybiore serwer hard :)

Opublikowano

Hmmm no ja ostatnio grywam na niemieckich mankiej i jest tak jak opisujesz. ;]

Trudno o stal, bronie na 70 i 80 i w ogóle atmosfera rodem z dawnego pla, tlyko że po niemiecku. :P

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...