Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

V1.4 Plemiona - Aktualna wersja

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

R

E

K

L

A

M

A

-

-

-

-

Aktualna wersja

Pozytywne strony :

+Stabilny

+Panel admina ( rozszerzony)

+Nowa szata graficzna

+Dużo nowości

Negatywne strony :

-Silnik jest po grecku

(Udostępniam, może ktoś kiedy zabierze się za spolszczenie silnika)

post-1086701-0-27744200-1415993038.jpeg

http://www.mediafire.com/download/iqcapqoax0datpx/TWLanV1.0Project.rar
SKAN : https://www.virustotal.com/pl/url/96b7557fe67c89c6d338405e8c3856e7a7058a2374f3653e8f60228b657a07bb/analysis/1416050227/

Hasło do paczki : 6uX3mVisdhkDrfT

Hasło do amina : adminblaze

Kilka zdjęć z silnika :

http://img.pl/5466568abd7db/
Opublikowano

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/96b7557fe67c89c6d338405e8c3856e7a7058a2374f3653e8f60228b657a07bb/analysis/1416050227/

Silnik jest trochę dziwny. A baza danych to już wgl dziwnie zrobiona. ;) Ale to zawsze da się naprawić. 

@Edit. Jak będę miał czas to może go chociaż spolszczę. 

@Edit 2 Nie wiem czy jest sens bo silnik trochę bezużyteczny. Czas podczas budowania schodzi na - . Baza jest kojenym problemem. Trochę dużo przy nim roboty by było. 

Opublikowano

Nikt Ci nie karze stawiać na nim serwera, można sobie sporo nowości skopiować np z tego silnika na swój własny, a jak ktoś ma czas spolszczy go sobie, naprawi co tam trzeba, i też może postawić serwer. Sprawdź sobie panel admina, zważając na niego to już jest nowość która można podkraść :)

Opublikowano

To zabieram się za spolszczanie jak dawniej życzcie mi powodzenia :)

@Edit

Bd was na bieżąco informował.

Tutaj nie trzeba nawet encji pisać dodatkowo to więc jest git . 

Jkbc . Pisać na steam mi tylko. 

Nazwa steam only-head-shot

Ps.

Spolszczenie silnika zajmie mnie około 2 max 3 tygodnie (praca ,wychowanie syna , ew życie codzienne).

Natomiast będę aktualnie się starał spolszczyć jak najszybciej. By na święta był ukończony silnik.

Jak co z kąd masz ten silnik mogę prosić o link na pw na forum.??

@Edit 2

Postęp spolszczenia:

Ratusz 100%

Strona główna i podstrony 100%

Mapa 100%

Przeglądy 100% 

Budynki 100%

Jednostki100%

Pałac 100%

Rynek 100%

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Ludzie nauczcie się czytać ja do założyciela tematu pytałem się o link. Że wy spamujecie to nie moja wina i nabijacie posty.

Teraz to Ty nabijasz posty jak i kolega wyżej -.- Ktoś udostępnił link w temacie i wasze odpowiedzi są tutaj naprawdę zbędne. Co do silnika to sprawdzę co ma w środku bo szukam właśnie flag :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to jak nadal robisz coś ze spolszczeniem ? jeśli nie to mogę skończyć :) 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

e mam pytanie. jak zainstalować ten silnik? tzn instalator po niemiecku i nie rozumiem punktów instalacji. z uruchomieniem nie miałem problemów tylko nie mam pojęcia co dalej . jak wykonać ten pierwszy proces instalacji 

Opublikowano

nie o to mi chodzi . co dalej po uruchomieniu silnika wyskakuje mi okno instalacji po niemiecku i nie rozumiem całkowicie o co tam chodzi . ponadto nie mogę z tego punktu przejść dalej ponieważ wyskakuje mi komunikat mówiący o problemie z połączeniem z bazami danych a sam phpmyadmin nie działa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...