Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. Wifi oraz Tehtrering

ŻyjAndrzeju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tworze temat, bo zastanawia mnie kilka rzeczy:

1) Czy można tehteringu używać w przeciwną strone z komputera na telefon, żeby mieć internet.

2) Oglądałam przed chwilą filmik, że z laptopa można stworzyć sieć wifi, a to działa na komputerach stacjonarnych oraz na systemach XP? Jeżeli tak to napiszcie mi jak.l

Mam internet o stałej kwocie, że moge używać do woli jak dusza zabraknie. 

Posiadam telefon LG L5 II do szczęścia nie potrzebny mi inny lepszy D:

Opublikowano

Wlasnie ten sam filmik ogladalam,a to jest na 7 a od xp rozni sie interfejs i opcje. Sama napisalam,ze filmik ogladalam wiec twoja wypowiedz jest BEZSENSU (pisane z tel)

Opublikowano

to użyj organu zwanego mózgiem i opcji WBUDOWANEJ w system XP udostępniania połączenia  internetowego jeśli nie podoba ci się i nie zrozumiałaś opisu udostępniania połączenia z lini komend

łapatologicznie i z obrazkami masz np tu : soisk.pl/udostepnianie-internetu-w-systemie-windows-xp/  tylko interfejsem zamiast drugiej karty sieciowej jest karta  wifi, jak nie zrozumiałe jest google i poszukac dla xp z wifi

jeśli nie masz wifi w kompie masz zawsze możliwość tetheringu po USB z komputera na telefon, google nei boli i tylko poszukać jak to zrobić dla swojego telefonu jesli to możliwe

przy okazji, w filmie tutorial działa na dowolnym sprzęcie i nie ma znaczenia czy to jest komputer czy laptop czy nawet terminal 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...