Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Max Publick V15 / Już Jest !

InfinityNight

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak wyrzucam dużo granatów to mnie z serva wywala.. zrób poprawke.. zrobisz good gotowca dostaniesz + lub 5 ;].

Zmien sobie injector w hacku..

Opublikowano

ej mi ten hack niedziała i nie wiem czemu wszystko jest ok wyskakują mi dwie stronki i je wyłączyłem i potem uruchamia się mi warrock i jest wszystko ok tylko menu haka mi sie niepojawia prosze pomóż :( :( :( :(

Opublikowano

Gdy wypakowuję folder pojawia mi się błąd,a po odpaleniu hacka i włączeniu warrocka pojawia mi się okno z napisem could not inject dll. Wie ktos dlaczego tak jest? Proszę o pomoc. Za pomoc oczywiście ++

Opublikowano

Ja mam taki problem z tym cheatem że gdy Włączy się warrock to wyskakuje "NEWS" i buguje mi warrocka ;/ Macie jakąś rade zeby nie włączały się newsy ?

http://tezla.50gigs.net/

NIE PODOBA CI SIĘ COŚ ?

>>Kliknij Tutaj<<

Opublikowano

Nie za bardzo działa, bo najczęściej gra po włączeniu się wyłącza, a po 1 min gry są straszliwe lagi. <_<

m1ci22k.png

Opublikowano

Poruszaj się strzałkami a nie klikaj ;P strzałka w góre dól, lewo prawo

Bodzonq

mi jakias stronka wyskakuje i hak nie dziala

Jeśli masz viste lub 7, to urucham hacka jako administrator.,. i zalezy ilu bitowy masz system?, .

Acha dzieki :) + dla ciebie

b63f45bc64154c019bc16176442ec75b.0.gif
Opublikowano

spx haczek tylko nie twój po prostu byłeś pierwszym kto go zgrał wiec sie nie podniecaj a po drugiie jakas opcja w łącza MEGA LAGI !

scheletril010.giffulmini004.gif37b9dbc33f9342a5adff4159cfc3d5be.0.giffulmini004.gifscheletril011.gif

armi005.giffuoco059.gifarmi001.giffuoco059.gifarmi102.giffuoco059.gifocchi065.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...