Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta do 800zł

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajcie mi 3 płyty do 800zł i która najlepsza i dlaczego.

Do szkoły xD

Opublikowano

Czekałem, aż to napiszesz. Podaj zastosowanie, podstawkę, bo nie ma czegoś takiego jak "najlepsza płyta główna". 

Hmm, 3 płyty główne, podstawka obojętne, mają być 3 takie same chipsety. Zastosowanie obojętne

Opublikowano

Ref.

To może napisz mi dokładnie co mam napisać. 

Opublikowano

Do gier wystarczy nadal H61. 

O/C, jednostka mITX, media center ? Napisz w końcu, o co chodzi. 

To Ty masz się tego nauczyć, nie ja jestem na profilu informatycznym. 

xD.

Mało na razie wiem o tym bo o płytach jedna lekcja była i tylko było mówione o wejściach i chipsecie.

I porównać mamy nie, że może OC czy coś tylko żeby 3 płyty miały ten sam chipset.

Opublikowano

xD.

Mało na razie wiem o tym bo o płytach jedna lekcja była i tylko było mówione o wejściach i chipsecie.

I porównać mamy nie, że może OC czy coś tylko żeby 3 płyty miały ten sam chipset.

No to porównaj sobie chociażby 3 płyty na h81, najtańszą, z średniej półki cenowej i najdroższą. Nie rozumiem w czym Ty masz problem?

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

No to porównaj sobie chociażby 3 płyty na h81, najtańszą, z średniej półki cenowej i najdroższą. Nie rozumiem w czym Ty masz problem?

To już lepiej pod Z97, bo tu jest różnica w zastosowanych komponentach, sekcji zasilania itd. Różnice cenowego też spore. 

Opublikowano

Zastosowanie : GRY

Chipset : w 3 ma być taki sam ( może być Z97 ) [ jak ten zły do gier to dajcie inny, dobry ]

Socket : --

Reszta obojętna.

To ma być do projektu to reszty sprzętu nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...