Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Przygodowy

Miluus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do was pytanie czy zagralibyście na serwerze przygodowym z gildiami? Chciałem stworzyć serwer troche inny od pozostałych i by nie opierał się tylko na kopaniu stone. Na serwerze były by róże cave, bossy i inne lokacje w którym moglibyśmy zdobywać przedmioty, xp itp. 

Ogólnie serwer polega na zwiedzaniu mapy a nie ciągłym kopaniu stone (choć drop ze stone też by był) ;) 

Co o tym myślicie?

Opublikowano

Szczerze mówiąc to survival to dla mnie jest serwer przygodowy.
Może byłoby bardziej przygodowy jakbyś dodał bossy jak mówiłeś. Plecaki itd.
Mógłbyś też zrobić skrypt/ plugin, że za przejście ileś tam dodaje ci kasę albo tego lvl.
Może zrobić RPG, przygodowy i podróżniczy? Bo żadnego takiego serwera nie znam a sądzę, że taki serwer miałby graczy.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Zrób, typowy serwer przygodowy Survival (Mimo że jest ich wiele) ;)

Mógłbyś, organizować na serwerze konkursy typu: Skakanie parkour (Jeżeli gracz przejdzie cały parkour nie spadając z bloków, wbija mu automatycznie lvl i dodaje do ekwipunku pieniądze :) 

Dodaj, również na serwer dużo ciekawych zagadek i wyzwań, oczywiście typu misje z nich również by leciała kasa i lvl. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...