Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - Warto jeszcze cheatować?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Bardzo długo nie grałem w PL-a i mam pytanie. Czy teraz opłaca się na swoim głownym koncie ustawić exp bota lub fish bota? Bo słyszałem że niby nie bo HS po jakimś czasie banuje ale nwm czy to prawda.  Czy expienie na wh skończy sie pewną blokadą? Kilka lat temu był trick dzięki któremu zdejmowaliśmy sobie bana z konta za pomocą wcześniejszej zmiany e-maila. To nadal działa? Jak zarabiać na cheatach?

Opublikowano

Prawie wszystkie cheaty są aktualnie wykrywane, ale oczywiście używanie hacków z głową zmniejsza szansę na bana. ;)

Polecam Ci pocheatować 1.5h, 30 minut przerwy i tak w kółko.

Obczaj:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

http://m2bob.net/?s=h

A czy hs nadal można zablokować i czy jeżeli będe na FB i odpisze GM to dostane bana? A ten trick z e-mailem rozumiem że nie działa?

Opublikowano

A czy hs nadal można zablokować i czy jeżeli będe na FB i odpisze GM to dostane bana? A ten trick z e-mailem rozumiem że nie działa?

Nie można zablokować, jeśli wyłapie po logach ew. jakoś inaczej to dostaniesz, nie działa.

Opublikowano

Nie można zablokować, jeśli wyłapie po logach ew. jakoś inaczej to dostaniesz, nie działa.

Czyli podsumowując opłaca się pobrać moda czy nie? Bo jeżeli będe używał moda tylko te 1,5h to i tak w tym czasie ktoś może zrobić ss i wysłać. A wh jest wykrywalne przez hs? (jeżeli będe je używał 1,5h i nikt mnie nie nagra to nie dostane bana?)

Opublikowano

Czyli podsumowując opłaca się pobrać moda czy nie? Bo jeżeli będe używał moda tylko te 1,5h to i tak w tym czasie ktoś może zrobić ss i wysłać. A wh jest wykrywalne przez hs? (jeżeli będe je używał 1,5h i nikt mnie nie nagra to nie dostane bana?)

To nie tak działa. :P

Szanse na bana masz teoretycznie zawsze, to 1.5h może ją tylko znacznie zredukować.

Według mnie opłaca się, ale to już Twoja decyzja.

Tak, WH też jest wykrywalne.

Opublikowano

A mam jeszcze pytanie dotyczące postawienie exp bota na troszeczke większym lvl (30+) Opłaca się? Jaka szansa na bana?

Teraz coś ogarniają z tymi botami, więc ciężej jest oszukiwać, ale da się. Wystarczy kontrolować bota co jakiś czas. Coś jeszcze.

http://m2k-mod.blogspot.de/

Z tego co sie dowiedziałem wszyskie cheaty są wykrywalne i leci ban od HS więc jak tu kontrolować bota?

Opublikowano

A mam jeszcze pytanie dotyczące postawienie exp bota na troszeczke większym lvl (30+) Opłaca się? Jaka szansa na bana?

Z tego co sie dowiedziałem wszyskie cheaty są wykrywalne i leci ban od HS więc jak tu kontrolować bota?

Opłaca się, taka sama jak na każdym innym. ;p

Kontrolować bota możesz właśnie cheatując 1.5h przykładowo i 30 minut przerwy --> HS wysyła logi co jakiś czas o ile dobrze się orientuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...