Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Xantis.pl Relacja z serwera Xd

.warmups

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SORRY ZA ZAMUŁE ALE BYŁEM PO BACIE

Pozdrawiam pro techników.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Gratulacje eddRku, po raz kolejny pokazałeś jakim nieudacznikiem jestes! Dostajesz order usmiechu, zadowolony? Niszczenie serwerów bez powodu jest idiotyczne, a potem nazywanie serwerów idiotami bo czegoś im się nie udało załatać tym bardziej.

Opublikowano

trochę bardzo zazdrosny jesteś.  ^_^

W zasadzie to go popieram, wystarczy spojrzeć na to jakie serwery teraz startują.

Opublikowano

dostał dostęp i tyle.  :rolleyes:

Tak sobie tłumacz :>  Gówno wiesz. Nawet acceslogów nie umiesz sprawdzić.

Opublikowano

Tak sobie tłumacz :>  Gówno wiesz. Nawet acceslogów nie umiesz sprawdzić.

jezu powtarzasz się, napisz sensowne zdanie bo ten post to ja w prezentacji 50x czytałem, pozdrawiam.  :rolleyes:

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

jezu powtarzasz się, napisz sensowne zdanie bo ten post to ja w prezentacji 50x czytałem, pozdrawiam.  :rolleyes:

A ja 150 razy czytałem że dostałem od kogoś dostęp i nadal nie wiem od kogo.

Opublikowano

I bardzo dobrze że padło... Takie serwery powinny być skreslane po 5 minutach istnienia.

Ludzie grajcie na ogarniętych serwerach a nie gotowcach... -.-

Opublikowano

SORRY ZA ZAMUŁE ALE BYŁEM PO BACIE

Pozdrawiam pro techników.

Jak Ty to kuźwa zrobiłeś? 

Jak Ty im się na serwer włamałeś?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

I dobrze, że tak zrobił. Rozumiem jakbyście przypierdalali się o to że rozjebał jakiś porządny serwer to ok, ale to jest gotowiec.

Edit: Do tych co się pytali jak to zrobił to on błagał na kolanach aby bonzo aka tiger mu pomógł.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

I dobrze, że tak zrobił. Rozumiem jakbyście przypierdalali się o to że rozjebał jakiś porządny serwer to ok, ale to jest gotowiec.

Edit: Do tych co się pytali jak to zrobił to on błagał na kolanach aby bonzo aka tiger mu pomógł.

gotowiec? ok, to dam ci czyste pliki deilii i otwórz chociaż w 50% serwer podobny do naszego (pod względem technicznym)

gadaj sobie o porządnych serwera, a na takich masz po 200 online, i to nie jego zasługa, tylko osób trzecich, ale co ja będę idiotom tłumaczył po sto razy. :p

Opublikowano

jedyne prawidłowe zachowanie wobec takich serwerów, brawo ;>

no to powodzenia, chcę to zobaczyć jak włamujesz się na 3/4 serwerów tego forum. :D

Opublikowano

Gratulacje eddRku, po raz kolejny pokazałeś jakim nieudacznikiem jestes! Dostajesz order usmiechu, zadowolony? Niszczenie serwerów bez powodu jest idiotyczne, a potem nazywanie serwerów idiotami bo czegoś im się nie udało załatać tym bardziej.

Nie jestem eddR xD Jeżeli ktoś nie umie połatać strony to niech komuś zapłaci żeby to zrobił , albo nie stawia serwerów.

Opublikowano

gotowiec? ok, to dam ci czyste pliki deilii i otwórz chociaż w 50% serwer podobny do naszego (pod względem technicznym)

gadaj sobie o porządnych serwera, a na takich masz po 200 online, i to nie jego zasługa, tylko osób trzecich, ale co ja będę idiotom tłumaczył po sto razy. :P

Będziesz jeszcze jakieś serwery robił/współtworzył? 

Na Xantisie dość fajnie się grało. :D

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

No pewnie Bonzo siedzi u mnie i se jaramy baty.

Opublikowano

Będziesz jeszcze jakieś serwery robił/współtworzył? 

Na Xantisie dość fajnie się grało. :D

będę, tyle że na moich plikach.

@DeLux394 serwer już stoi, zostało kilka poprawek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...