Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór karty graficznej.

errormycha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, jaka jest najlepsza karta graficzna do 1100 złotych, głównie interesują mnie GTX'y 770, ale nie wiem jakiego wybrać, z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam i miłego wieczoru

Opublikowano

Podaj resztę sprzętu, chodzi tu głównie o zasilacz (marka, model)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

wybierałbym pomiędzy msi r9 280x a msi gtx 770, ponieważ msi ma lepsze chłodzenie od gigabyte.

Karty graficzne są mniej więcej tak samo wydajne, gtx 770 jest w niektórych tytułach lepszy, tak samo jak r9 280x jest w niektórych tytułach lepszy.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

wybierałbym pomiędzy msi r9 280x a msi gtx 770, ponieważ msi ma lepsze chłodzenie od gigabyte.

Karty graficzne są mniej więcej tak samo wydajne, gtx 770 jest w niektórych tytułach lepszy, tak samo jak r9 280x jest w niektórych tytułach lepszy.

A czy do 1100 złotych są lepsze karty od tych dwóch od msi?

Opublikowano

W niektórych grach r9 280x wypada lepiej, w niektórych gtx 770. Osobiście poleciłbym Ci r9 280x od Msi, dostaniesz ją za 1000zł, czyli trochę taniej niż gtx 770: http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=57173

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...