Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączeniem do poczekalni

Mentosik97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko! Witam was, mam pewien problem, który jest w jakimś stopniu uciążliwy w CS:GO.

Mianowicie chodzi o to, że gdy ja zaproszę znajomego do poczekalni po prostu pokazuje mi, że jestem w poczekalni, ale gdy potem mój znajomy dołącza do mnie to w tym samym momencie zacina mi się gra na dwie, trzy minuty a potem wyskakuje błąd, który przedstawiam poniżej. To samo dzieje się gdy znajomi zapraszają mnie do poczekalni, tylko w tym wypadku nawet nie widzę, iż dołączyłem, zacina się i jest ten sam błąd.

Steam po prostu się rozłącza i tyle. Połączenie internetowe mam stabilne więc to nie wina tego.

Oto ten błąd:

fQl2nOU.png

Liczę na fachową pomoc, prosiłbym, aby ludzie, którzy nie potrafią pomóc po prostu się nie wypowiadali.

Z góry dziekuję, pozdrawiam, Mentosik ;]

Opublikowano

Sprawdze czy to pomaga, jeśli tak masz plusika ;] W edicie zdam relacje.

@Edit

To pomogło, ogromne dzięki, zaprosiłem kolegę do poczekalni i normalnie działa jak należy ;] Dzięki jeszcze raz, to było tak proste. 

Masz lajka

Temat do zamknięcia ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...