Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ogarniętego serwera z frakcjami.

Mateusz2000x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema witam. Nie grałem w minecrafta długo, ponad rok może. Kiedyś to z*********e się grało na frakcjach, budowanie i dużo funu z gry. Niedawno pobrałem minecrafta, poszukałem serwera, wbiłem na kilka, aby je sprawdzić. Wszędzie to samo. Pay2win, mnóstwo vipów, super vipów, epic vipów, gówno vipów. Poza tym udogodniona gra, na start ubranie i jedzenie. Takie coś jest do dupy. Jakiego serwera szukam? Ano takiego, żeby w miarę nie było pay2win, bo po prostu jak wszędzie widzę te diaxowe ludziki ze świecącymi zbrojami itd to mi się rzygać chce. Chciałbym też, żeby dużo graczy grało. (ponad 50) Miło by było też, jakby sami gracze byli ogarnięci jak i administracja. No i żeby gra nie była ułatwiona, tylko normalny survival, bez zbędnych cudów, warpów itd, darmowego żarcia, surowców. Najlepiej, żeby wszystko się samemu wydobywało, budowało i craftowało. Żeby było w miarę prosto. Może być to jakiś serwer hardcore, no a nawet lepiej by było.

Są jeszcze takie serwery? Proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...