Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem orginał i problem

Gwiazda156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie kupiłem wczoraj orginalnego minecrafa na Minecraft.net i wyskoczyło że zakupiono i paragon zostanie wysłany na email + pobrało pieniądze lecz nie mam Minecrafta nic nie przyszło na email i jest tak jak bym go wogole nie kupił co mam zrobić pomocy 

Opublikowano

Po pierwsze w spamie sprawdź może wiadomość właśnie tam wpadła !

Jeżeli nie masz wiadomości to znaczy ,że prawdopodobnie zły e-mail podałeś.

70569024104149212669.png

Opublikowano

No ale to chyba tylko potwierdzenie, skoro już kasę pobrało... Jak masz na minecraft.net po zalogowaniu pomarańczowy, duży przycisk "Download" to znaczy, że kupiłeś. Po prostu pobierz launcher, i zaloguj się. Użyj e maila zamiast nicku dla pewności. Jeżeli cię zaloguje to wszystko gra.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Czasami, po prostu mogą mieć nadzwyczajne przeciążenie, i E-Maile z potwierdzeniem kupna Minecrafta, będą wysyłane po kilku dniach. W E-Mailu, sprawdź foldery typu: ''oferty'' ;) 

Opublikowano

Na WP odkąd wprowadzili segregator, maile wydają się nie przychodzić, a tak na prawdę chowają się w innych zakładkach.

55ntz8.png

Jeśli nie widzisz w głównych, musisz spróbować przełączać pomiędzy tymi społeczności/zakupy grupowe/oferty/inne i szukać, najlepiej poprzez wpisanie w szukajkę jakiegoś słowa kluczowego.

Pozdrawiam. 

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...