Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EdoniaMT2 BETA [Dedyk] [Hard]

PanGbór

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbyś czytał strone i temat to byś się dowiedział że jest to serwer beta. Ręce opadają xD.

Jest na darmowej stronie no i? Jak Ci się nie podoba to zainstaluj adblock xD.

Klient jest zmieniony. Ale nawet nie pobierałeś klienta.

Do serwera beta będę robić prezentacje cały dzień, bo mam czas i nie pracuje i nie chodzę do szkoły i nie zajmuje się edycją serwera i nie śpie i nie sikam i nie sram i się nie kąpie i nie jem.

a cio robisz ?

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wypali wam to to juz lepiej na pl pograc hard musi byc 3x  eksp,drop,yangi w stosunku do pl 

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Następny który nie wie, który nie próbował a mówi.  Exp jest x10 (1000%)  Co chwile są wprowadzane zmiany w serwerze.  Jeszcze nie miałem szansy zmiany yang ani dropu.  Nie widze potrzeby zmiany dropu, Yang tak.

Nad serwerem na razie pracuje nad klientem dwujezycznym od strony klienta.  Od strony serwera niedlugo bede sie brac za language index jak nie wyjdzie to pewnie tlumaczyc questy na jezyk angielski (tylko te wieksze jak katakumby / energia etc.)  Strona nie jest zabezpieczona w ogóle od strony hostingu cba poniewaz nie mam na to czasu ani wiedzy.  Natomiast MySQL jest zabezpieczone.  Konto MySQL do tworzenia kont ma tylko prawa INSERT.  Prawa INSERT to tylko stworzenie rekordu konta w tabeli account.  Widzialem jak ludzie próbuja robic inject w tabele account juz dwa razy ale cos mu sie nie udalo poniewaz nie ma 'sufficient privileges' Jedyne komentarze pod tym tematem beda widzialne dla mnie jezeli beda one dotyczace bugów lub dodania czegos.  Znam sie bardziej na MySQL niz na php dlaczegoz zabezpieczylem to od strony MySQL.  Mam tez w planach wspólprace z jednya osoba nad drugim serwerem który byl juz zrealizowany, przy release mial 800 osób ale na nastepny dzien sie najebal i namacil a nie mial backupów.  Mam na mysli kupna lub wspólpracy z nim.  Osoba 'Gruby', 'MrGruby'.  Zainteresowani, dziekuje za odczyt.

Patryk.  Pozdrawiam wszystkich którzy grali kiedys na EdoniaMT2 GM Mode (pierwszy serwer no-hamachi w Polsce.) i prosze o kontakt na skype / pm.

Pliki by Terenzo  :) Pozdro. Nawet nie chciało wam się zmienić nazwy serwera "~Metineth~"  (Widoczne na filmiku). Lepiej nie bierzcie się za privy  ;)

+Strona na darmowym hostingu, i wykonana na tzw. "Odpierdol"

To wszystko z mojej strony, nie polecam.

Dodam iż napisy do prezki / loga serwera są po prostu ze strony "cooltext", nic zmienione.

Startujecie za przeproszeniem "z gównem nie wartym nawet hamachi"

Ale Cie musi wpierdalać te wideo 

Opublikowano

Mi się wydaje że ten serffer bedzie najlefspzy ! BEDE LEPSZY OD PLPA ! :D

Haha ...

A tak serio to raczej maks 20 graczy a tego (dedyka) to sprzedaj komuś albo spal ..

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Jeśli nie posiadacie serwera teamspeak, forum serwera co jest w dzisiejszych czasach podstawą to .. no powodzenia ;)

Jeśli nie posiadacie aktualnie serwera teamspeak oraz forum serwera to ... no nie wróżę wam udanej przyszłości. 

//

Opublikowano

Ja już kończę z tłumaczeniem że to beta, czekam na stronę www, czekam na kolegę z licencja IP.Board.  Czekam na NPL do TS3.  Dajcie mi trochę czasu, serwer nie jest skończony a nawet nie jest jeszcze zaczęty tak na prawdę.

Skończcie.

Mi się wydaje że ten serffer bedzie najlefspzy ! BEDE LEPSZY OD PLPA ! :D

Haha ...

A tak serio to raczej maks 20 graczy a tego (dedyka) to sprzedaj komuś albo spal ..

Rozumiem że jesteś nobem i nie wiesz co to matematyka?

Celeron 2.00GHz, 1GB ram, emulacja Virtualbox 768mb ram, upload 10mb = 200osób.

0.050kbps jeden gracz.

Aha, no i teamspeak, jakbyś był zainteresowany to stoi non-licensed ts juz od 10 dni?

423d81ad61.png Nom, 10 dni xD

@brayantgk

Na razie wszystko co musisz wiedziec to gdzie pobrac klienta i zrobić konto xD

To nie jest serwer live.  Jest to serwer testowy/beta, dodawane sa tam rzeczy i młyn jest.

Opublikowano

Jak na razie to inwestuje ciężko zarobione pieniądze xD, IS? dotacje? gdzie to jest gdzie hajs kręcę?

Pokaż mi gdzie mam jakieś wpływy

c1e69c6871.png

Na razie mam wypływy xD

Po drugie PLN'y są c**j warte dla mnie.  Nie mają wartości.  Śmiech na sali.  PLN sądla biednych ludzi FuBu dlatego nie otwieram na razie IS'a bo szkoda zdrowia na grosze.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...