Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby nowy młody raper ?

zibit2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według was on reprezentuje zerowy poziom a ja go lubię i słucham. Tak samo słucham Słonia, TMK aka Piekielny, Sulin i wielu innych. Dla każdego jakiś raper reprezentuje zerowy poziom dla mnie to akurat nie jest Zbuku, ale za to nienawidzę, nie mogę słuchać i uważam że reprezentuje zerowy poziom np: Tede czy Peja. Jeżeli chodzi o Peje to jestem wstanie wysłuchać jego tylko jeden kawałek a mianowicie: Peja - Szczęście (Zielon Blend)

Peja zerowy poziom? Argumenty plis

61093c6efb.png

Opublikowano

jeżeli dla Ciebie ZBUKU reprezentuje zerowy poziom to znaczy że nie masz pojęcia o rapie ''niu skuloffcu''

Hahahhaha. No ciekawe co reprezentuje ten twój zbuku XDDDD. Pojęcia o rapie to Ty nie masz, mówiąc, że Zbuku reprezentuje rap XDDDD

nic > zbuku 

Dalej nie mam zamiaru się kłócić, musisz wyjąć pewną rzecz z uszu, mianowicie jeden narząd płciowy. 

Opublikowano

Peja zerowy poziom? Argumenty plis

Głowa mnie zaczyna boleć jak zaczynam go słuchać i dla mnie jest to wystarczający argument. To że ja tak uważam nie znaczy ze ty czy inni nie możecie go słuchać lubić czytać o nim. To jest tylko moje zdanie pewnie wielu ma podobne jak i również pełno ludzi ma zupełnie przeciwne zdanie.

334qlo8.jpg
Opublikowano

@Potępiony porównuje bo mogę. Ja Peji nie mogę słuchać i dlatego uważam że reprezentuje zerowy poziom i dla mnie akurat tak jest, ale tak jak pisałem to tylko moje zdanie !!! 

A to co ty wstawiłeś dla mnie reprezentuje zerowy poziom również.

ALE DO CHOLERY LUDZIE TO TYLKO MOJE ZDANIE !!!

334qlo8.jpg
Opublikowano

@likus  Tyle że to tak nie działa. Nie lubisz gościa to nie znaczy że on reprezentuje zerowy poziom. (Proste porównanie nie lubisz papieża czyli nie jest on katolikiem twoim zdaniem)

O Boże nie rozumiemy się dla mnie on reprezentuje zerowy poziom, ogólnie może i nie, ale DLA MNIE  OSOBIŚCIE TAK!!!

334qlo8.jpg
Opublikowano

@Potępiony Kurde aż taki tępy jesteś [ pewnie stąd ten nick ] ja pisze o Peji a nie o Papieżu i dla mnie osobiście nie mówię że ogólnie Pejia reprezentuje zerowy poziom, ale DLA MNIE TAK. I ja nie lubię jego muzyki a nie jego jako osoby!

334qlo8.jpg
Opublikowano

@likus Jeżeli nick "Potepiony" rozumiesz jednoznacznie z "tepy" to pozdrawiam z podlogi wiejski sznurku. Pisałem o papiezu jako porownanie. Wybralem proste bo jestes tak glupi ze inaczej bys nie zrozumial. I moja odpowiedz jest post nad toba bo sie powtorzyles.

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

@Potępiony Niech ci będzie nie będę się  kłócił z osobami niedorozwiniętymi. Tak peja reprezentuje zerowy poziom tak papież nie jest katolikiem i wszystko co tam sobie chcesz, skoro nie rozumiesz że ktoś może mieć własne zdanie na jakiś temat i oceniać kogoś inaczej to masz problem.

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...