Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iloma postaciami grać

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko mam jeden problem odnośnie grania postaciami. Jak patrzę na profity rp'ków 100+ to wtf takie, jednak aby wbić ten 100 trzeba się natrudzić. Knight to co innego bot lata są w większości na każdy poziom skrypty. Mam jeszcze MS'a i czy opłaca się grać tymi 3 profami na 1 koncie? Na razie nie będę kupował 1 pacca ( poczekam z tym do grudnia ) a na 3 nie stać.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zrób sobie bot knighta na oddzielnym koncie, hajs ogarniesz ms'em możesz biegać na 100+lvlu exp leci jak szalony, nie ważne czy expisz ręcznie czy bocisz albo team hunt. Będziesz wychodził na lekki profit albo 0, możliwe też, że jak większy hardcore solo hunt to waste. ale 50+bot knight corymy i dziennie 50k+ to pokrycie na 4 hunty ms'a z lekkim waste. RP to jest maszyna do zarabiania kasy, nie ważne na jakim lvl'u i respie, zawsze profit. Poza tym są bardzo dobre skrypty dla każdej postaci tylko trzeba dokładnie poszukać :D

graphic.png

Opublikowano

Przecież możesz stawiac 6h knight, 6h palek i 6h ms'em. Nie widzę w tym żadnego problemu. Ustawiasz bota i zmieniasz później settings. Chyba, że sposób taki jak @FrAq napisał. Jedno konto bot knight i bot na palku/ms'ie.

sorry bro nie mam kompa odpalonwego 15 h dziennie :(.

Te postacie mam na jednym koncie i dlatego mam taki wątek. najlepiej to oczywiście by było oddzielne konta wbić na każdym 100 + i mamy niezłe 3 chary do bocenia ale narazie tylko 3 cashmakery słabo produkują hajs ( jak pójdą na corymy to będzie może 4kk/miesiąc więc będzie ok.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

polecam wbić knighta do 50lvl'a na facc'u co da się dość szybko zrobić.

na 50lvl'u kupujesz PACC'a i wrzucasz MMS, MPA, zao legi, zao helmet, zao shoes + jakiś swordzik z bonusem do defa 

stawiasz na corymy ph i w miesiąc masz 100lv + 200cc
czyli PACC się zwraca i masz 300k profitu

a na 100lvlu możesz puszczać już na Culty Yala gdzie zrobisz większy profit i będziesz szybko levelował =]

Pomocnik
Opublikowano

2 bot knighty na oddzielnych kontach + ms na też oddzielnym koncie. Knighty zarabiają na pacc i waste. Msem się bawisz. 

Opublikowano

tylko 2 postacie polecam Maina i zrób Knighta na zarobek. 

HDD1SRE.png                            

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...