Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ACU Vs GTAV Na Ps4

Lenartowy

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którą grę wybrać na PS4?

• Assassin's Creed Unity
      2
    • GTA V
      4
    • Inne - Podaj w poście
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. 
Mam dylemat, gdyż nie wiem co sobie kupić :D 
Gta V ograłem na X360 oraz PS3 (tak grałem w obie wersje, i obie skończyłem) ale pomimo tego, i tak pewnie kupię na PS4.
Na Assassin's Creed Unity trochę się przejechałem (15 FPSów na Xeonie E3-1230, 8Gb ram, i GTX560Ti) ale z racji tego iż to Assassyn, i można powiedzieć, że lubię tą serię też chętnie bym ją ograł... 

Jeśli chodzi o multiplayer, to mam ekipy do grania w obie gry, ale powiedzmy że stać mnie (Bo przecież gry na PC same się nie kupią) tylko na jedną w tym miesiącu... 

Tyle.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

GTA V skoro ograłeś na PS3 i XBOX 360 to oprócz tego co zostaje dodane w wersji na PC i Nextgeny, niczym się nie różni. Taka sam fabuła, Online to samo. Co do Assassin's Creed Unity, to można powiedzieć, że każda z serii wygląda podobnie. Ale w ocenie końcowej, wybrał bym jednak AC Unity.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Polecam The Last of US Remastered oraz The Crew premiera 2 grudzień myślę, że gra warta uwagi.

The Crew wyśmiałem po całości, po tym czego doświadczyłem w Alfie i Becie - podziękuję, nie jest to gra "godna uwagi".

TLOU jeszcze nie grałem, ale jakoś mnie nie ciągnie do tego tytułu, pomimo iż słyszałem, że to dobra gra.

GTA V skoro ograłeś na PS3 i XBOX 360 to oprócz tego co zostaje dodane w wersji na PC i Nextgeny, niczym się nie różni. Taka sam fabuła, Online to samo. Co do Assassin's Creed Unity, to można powiedzieć, że każda z serii wygląda podobnie. Ale w ocenie końcowej, wybrał bym jednak AC Unity.

GTA jest po prostu dobre, i samo w sobie daje dużo zabawy. Sporo części AC kupiłem, i po skończeniu linii fabularnej, już do niej nie wracałem, była to po prostu "gra na raz", dlatego mam dylemat czy nie kupić właśnie GTA ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Kupuj GTA jesli chcesz pograc dluzej, rok temu kupilem i gram prawie codziennie :P. AC bardzo fajny dopoki nie skonczylem kampanii, potem gra mi sie odrazu nudzila

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ja tam wole odpalić coś nowego niż grać trzeci raz w to samo.

Także +1 do AC

GTA V możesz sobie później kupić skoro nie żal Ci kasy na grę, którą przeszedłeś już 2x.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Zależy jakie gry wolisz, ja mam tak że mam sporo gier a gram ciągle tylko w jedną. :D

Jak wcześniej dużo grałeś to GTA, jak myślisz że będziesz dużo grał w ACU to ACU.

Opublikowano

Ja brałbym The Crew lub GTA V. 

Unity jest mocno zbugowane, ponoć są mikropłatności w samej grze, więc odpuściłbym sobie tą część, zresztą na jarocku to opisali, tylko nie wiem czy to dotyczy wersji PS4.

Do GTA się wraca, to tytuł który można przechodzić po kilka razy, to jak taki.. ulubiony film. W dodatku multiplayer a wszystko ze zdecydowanie lepszą grafiką. 

Co do The Crew, zobaczyłbym po premierze jak śmiga, tytuł jest dobry i sam będę go raczej kupować a w becie i tak grało się dobrze, co do modelu sterowania, bo dużo osób na niego narzeka - jest masa opcji w sterowaniu i można je ustawić pod siebie. Są bugi, ale mają miesiąc, więc powinni się uwinąć. 

lownfast

Opublikowano

Twój post nic nie wnosi do tematu, do tego jeszcze piszesz w dziale "Konsole"...

A ja gardzę Tobą, i nikogo to nie interesuje. A jeśli jesteś wystarczającym idiotą, który nie potrafi pojąć o czym jest temat, to możesz spokojnie wykuriwać.

Dobra, dowiedziałem się, że GTA V będziemy mieć już jutro w robocie, to tam sobie ogram. 

Kupiłem ACU, a GTAV kupię w następnym miesiącu, albo na PC (mody mogą być spoko). 

EOT.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...