Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Bm I Woj Mental

Bartas96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie Mam woja 42 lvl mental boj itp

i zastanawiam sie czy zrobic sure bm <O PLU MOWIMY>

poniewaz nie m mocnego na sure bm przynajmniej mental nie ma szans najmniejszych z bmem

ale jak pm,ysle ze od nowa boja robic te lvl konia wbijac i wgl.lvl

poradzcie czy grac dalej mentalem czy zrobic surke

Opublikowano

Hmmm nie zgodze się mental na wysokim lvlu to maszyna do zabijania ;d Co do sury mi by się nie chciało , ale jeśli masz gotowe eq to gra jest bardzo przyjemna + dochodzi do tego pefaupe [ iks de ] Może to tylko moje zdanie ale surka Bm szybciej dostanie sie do dobrej gildii ( nie wiem czemu i może nie tylko ja tak uważam ) a z dobrą gildia expienie będzie przyjemnością :P Mam nadzieje , że dostane tego + :)

Opublikowano

Prawdziwa gra mentalem zaczyna sie na 65 :) Sam tego doświadczylem dobra parta +6+7 z kd +4 do pvp i nie ma koxa na takiego mentala :D

Opublikowano

CO wy wszyscy z tą surą BM, wiadomo, że WP jest lepszy a wy dalej naiwni nabieracie się na te bajeczki :)^^

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Moim zdaniem gra mentalem nie ma sensu... zamula i szybko na hevy lvlach się nudzi

spróbuj surką początek jest zawsze najgorszy ;P

potem sie rozkręci

Jeśli pomogłem Proszę o + =)

lanser.jpg

Opublikowano

Imho to i tak mental jest top 1 w zadawaniu dmgu samym duchowym, nie wspominając już o walnięciu czy tąpnieciu którymi też można przygwoździć. : P

Więc nad tym "mental nie ma szans z bmem" bym uważała, nie raz spotkałam walkę w której nieuciekający bm na serię zdychał od takiego full dmg mentala.

Graj mentalem, nie ma sensu marnować czasu na bma z nim 2x razy więcej roboty niż z wojownikiem.

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

sura bm od 60lvl bedziesz musiał expic w dt, ale tam exp nie jest aż taki bardzo zły. Pamietam ja BM w v2 dawałem poł spotka szponów ale to i tak się nie opłaca jak ktoś nie ma dobrego eq (ja miałem wtedy fms 43sr)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...