Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sensowny SSD do 150zł

artur9010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sensowny SSD do 150zł nie istnieje. Za niewiele więcej masz min. 2x więcej miejsca, większy wybór w sprawdzonych produktach. Więc zakup poniżej 120GB to strzał w stopę. Ale ten Michołowy dysk wydaje się być ok.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

http://allegro.pl/dysk-ssd-sandisk-ultra-plus-64gb-2-5-sata-i4796274233.html

Warty dopłaty tych 30zł prędkości będą 2 razy lepsze niż na tym co podałeś

Już mniejsza z prędkościa, pod sata 2 i tak nie będzie ona jakaś wysoka...

Sensowny SSD do 150zł nie istnieje. Za niewiele więcej masz min. 2x więcej miejsca, większy wybór w sprawdzonych produktach. Więc zakup poniżej 120GB to strzał w stopę. Ale ten Michołowy dysk wydaje się być ok.

No to niesensowny, chce mieć na tym ssd'ku tylko system (ewentualnie najpotrzebniejsze programy typu przegladarka, sterowniki czy eclipse...) , mam jeszcze 2 hdd (jakiś wd 160gb, i jakis seagate 320gb) na dane.

Opublikowano

No to 64 to minimum .

Po za tym będzie ja mam szajs ssd klasy tego kingstona i na sata 3 jest 220mb... (mój kolega ma dokładnie ten model(model ten sam tylko że wersja 120gb) co ty chcesz kupić i mój i jego są porównywalne)

A skoro sata 2 obsłóguje do niecałych 400 mb/s sandisk się nada.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...