Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit problem

lukn97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem a mianowicie zakupiłem konto w darkorbit gram już na nim ponad 1 miesiąc i dużo na nim zrobiłem(prawie nowa FE).Wczoraj miałem bardzo dziwny błąd a mianowicie wywaliło mnei z gry http://pl2.darkorbit.bigpoint.com/index.es?action=externalHome&loginError=99 podobno wyświetla się tak wtedy gdy ktoś wejdzie także na to konto.Czy jest możliwość ,że tamta osoba ma dostęp do tamtego konta ? Email i wszystko zmienione powiązanie z BigPoint.com jest także usunięte(dostałem info od supportu).Dodam iż często wchodzę na darkorbit na telefonie.Pytanie mam czy był to jednorazowy błąd czy ktoś ma nadal dostęp do tego konta ???Nie mam bana (mówię z góry bo takie opienie na innych stronach też leciały) konto nie bocone.

Proszę o odpowiedź

Opublikowano

@Tluczek9902 error 99 to nie koniecznie permban. może to być login error czyli ktoś się zalogował, albo po prostu zalogowałeś się na telefonie. Wiem bo sam tak czasem mam gdy kolega mi się loguje jak gram.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Sam tak mam nie wiem czemu ale nikt nie ma passów do mojego konta (nikomu nigdy nic nie podawałem). Normalnie jak sobie wchodze w np. hangar to czasem tak mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...