Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy Mod Pack 0.9.4 od Dj Virus'a.

Malutki3286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnowszy Mod Pack Dj Virus'a tylko na tej stronie, pozwala nam pobraniu tego moda który nam pasuje, wszystkie mody jakie się znajdują w nim znajdziecie na stronie:

Na tej stronie można pobrać Mod Pack oraz XVM 0.9.5 by Aslain/Jove, wkrótce pojawi się paczka od DjVirusa.

www.worldoftanks-mods.jimdo.com  

Skan:

www.virustotal.com/pl/file/b58b192d35a3e563b3b5acd33d00336a56b2544126df9abda08a94031b563b29/analysis/1415888098/ 

Co o nim sądzicie? :)

Korzystam z modów Virusa i jeszcze nigdy nic się nie działo, dla pewności zawsze możecie po pobraniu instalatora przeskanować plik  ;)

Uwaga! Czasami serwer jest przeciążony i nie można nic pobrać.Przeciążenie serwera czasami występuje w nocy do około 10:30.

Opublikowano

U mnie wszystko w porządku, nwm czemu Tobie nie działa.

Mnie nie działa XVM virusa, jakieś dziwne błędy, gre wywala nie ma menu podczas bitwy itd... 

Usuń wszystko z folderu:

World_of_Tanks/res_mods/xvm

i na nowo zainstaluj XVM

Dalej nic?

Miałem podobnie, musiałeś pobrać jakieś syfiate mody od kogoś innego  (czasami one zostawiają taki syf, że jak chcesz zainstalować inną paczkę modów/xvm musisz na nowo zainstalować wot'a) dlatego pobieram tylko od Virusa świetne odinstalowanie wszystkich plików.

Opublikowano

Mod Pack Dj Virus'a pozwala nam pobraniu tego moda który nam pasuje, wszystkie mody jakie się znajdują w nim znajdziecie na stronie:

www.worldoftanks-mods.jimdo.com 

Skan:

www.virustotal.com/pl/file/b58b192d35a3e563b3b5acd33d00336a56b2544126df9abda08a94031b563b29/analysis/1415888098/ 

Co o nim sądzicie? :)

Korzystam z modów Virusa i jeszcze nigdy nic się nie działo, dla pewności zawsze możecie po pobraniu instalatora przeskanować plik  ;)

Stan:

Mod Pack 0.9.4 : ON

XVM 5.2.0.9.4   : OFF

nie mozna sciagnac ale znalazlem inny serwer

yyy

Opublikowano

nie mozna sciagnac ale znalazlem inny serwer

yyy

Wszystko działa, Ty podałeś jakiś reflink a w nim nie ma wszystkich modów.

Przed chwilą sprawdziłem i działa.

Opublikowano

Aktualnie XVM oraz Mod Pack w wersjach 0.9.4 są w pełni sprawne !

Zawsze możesz sprawdzić stan Mod Pack'a i dodatku XVM na:

worldoftanks-mods.jimdo.com
Opublikowano

Nie polecam jak na ten czas.

Pełno zbugowanych modów, robione na szybko bez przetestowania.

Polecam modpack joviego

Po 1 nic nie jest zbugowane.

Po 2 tylko w paczce virusa masz 100% pewność, że korzystasz z legalnych modów.

Po 3 paczka joviego zostawia straszny syf w folderze z wot'em, ciągłe błędy - kompletnie nie dopracowany robiony na szybko syf.

Podkreślam, że to jest moja opinia.   ;)

Opublikowano

Po 3 paczka joviego zostawia straszny syf w folderze z wot'em, ciągłe błędy - kompletnie nie dopracowany robiony na szybko syf.

Nie zbugowany ?

Zayaz panel cały czas zbugowany

Xvm to samo

Niedopracowany ? Proszę Cię

To youtuber zależy mu, żeby była paczka jak najlepsza

Syf ? Cały czas używam i wszystko jest ok ..

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

W samym sobie paczka modów jest dobra, lecz jak dla mnie jest tam zbyt dużo syfu.
Ja osobiście korzystam z 5 modów.

Są lepsze paczki, ale można polecić.

Opublikowano

Nie zaczynaj z Jugensem, nie warto. Paczkę bardzo polecam, już teraz działa idealnie. 

Opublikowano

Nie zaczynaj z Jugensem, nie warto. Paczkę bardzo polecam, już teraz działa idealnie. 

Jak nie wiesz, to się nie wtrącaj, jak Ci coś nie pasuję to wyjaśnij mi to na pw.

Paczka była/jest zbugowana, wystarczy przeczytać posty na forum, po 1 bitwie odinstalowałem jak nie dział mi xvm i zayaz panel.

Także tobie już podziękujemy. 

UggNk9.gif

Opublikowano

Jak nie wiesz, to się nie wtrącaj, jak Ci coś nie pasuję to wyjaśnij mi to na pw.

Paczka była/jest zbugowana, wystarczy przeczytać posty na forum, po 1 bitwie odinstalowałem jak nie dział mi xvm i zayaz panel.

Także tobie już podziękujemy. 

No na początku też miałem bugi i nie mogłem na niej grać, teraz jest wszystko ok, sam zobacz.

Opublikowano

Wystarczy, że raz sprawdziłem.

Dla mnie lepsza jest paczka jovego, jedyne co mam od virusa do xvm bo się przyzwyczaiłem.

Nie wiem jak teraz, ale jeżeli robi już paczki to powinien testować.

Nie dość, że wydał paczkę po tygodniu, gdzie inne były już po 1-2dniach to jeszcze z bugami.

UggNk9.gif

Opublikowano

On nie jest maniakiem żeby wydawać paczkę po "5 min" od wprowadzenia nowej aktualizacji wot'a.Myślisz, że jego całym życiem jest wydawanie paczek ? Nie wydaje mi się. W 100% warto czekać na jego paczkę, nie ma sobie równych.

Opublikowano

On nie jest maniakiem żeby wydawać paczkę po "5 min" od wprowadzenia nowej aktualizacji wot'a.Myślisz, że jego całym życiem jest wydawanie paczek ? Nie wydaje mi się. W 100% warto czekać na jego paczkę, nie ma sobie równych.

Gdzie ty widzisz, że napisałem, że jest maniakiem ?

Chodzi o to, że po tygodniu wydał i to jeszcze z bugami ..

Aslain wydał praktycznie od razu i zero bugów. 

UggNk9.gif

Opublikowano

Gdzie ty widzisz, że napisałem, że jest maniakiem ?

Chodzi o to, że po tygodniu wydał i to jeszcze z bugami ..

Aslain wydał praktycznie od razu i zero bugów. 

Zakończmy tą dyskusję, bo widzę, że sens pisania z Tobą jest niewielki.

Od teraz udzielam się TYLKO na temat tej paczki. 

Opublikowano

Osobiście twierdzę, że Virus ma bardzo fajną paczkę, ale troche w niej zbędnego shitu.

Jugens - virus wydał paczkę po tygodniu, po paru dniach poprawił.

Aslain wydał niemal od razu. Tylko szkoda, że w ciągu jednego patcha by mieć aktualnego aslaina trzeba przeinstalowywać 10 razy mody bo wyda 50 update'ów paczki.

PS: Virus ma swoje życie, normalnie żyje, WoT nie jest jego sensem istnienia tak jak niektórych osób na tym forum (nie będę palcami wskazywać).

Proszę, przekażę Virusowi pozdrowienia od ciebie Jugens. Niech wie, jak gimby go doceniają c:

Opublikowano

Aktualnizacja ModPack v6  Już do pobrania ! 

Zmiany:

[MODPACK] Przywrócono mod: Live WN8 and EFF 9.4

[MODPACK] Zaktualizowano mod Autoaim indicator 9.4 - Mod ten może powodować problemy w celowniku artyleryjskim.

[MODPACK] Usunięto mod: Four's FPS Modpack 9.4 - Mod powodował problemy z czcionką.

[MODPACK] Usunięto mod: Live WN8 and EFF 9.4 - Prawdopodobnie był przyczyną problemów z celownikiem artyleryjskim.

[MODPACK] Dodano mod: Arcade-Sniper Switch Lag Fix + Max Farplane 9.4 [MODPACK] Dodano mod: Four's FPS Modpack 9.4

[MODPACK] Mod Zoom 30x + Jimbo 1.43 + ZoomOut + NoScroll + ZomIndicator + ShadowRemover + ProArty 9.4 został zaktualizowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...