Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki do clienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, mógłby mi ktoś podesłać pliki do clienta terenza, aby uruchomić serwer na source udało mi się skompilować game wraz z db wgrałem poprawienie serwer się uruchomił lecz gdy zalogowałem się na cliencie pod starsze pliki nie widziałem wcale itemów myślę że trzeba binkę wgrać nowszą oraz root lub locale mógłby mi ktoś wytłumaczyć co muszę dograć aby client terenzo nadawał się aby wejść na source jeżeli byłby ktoś tak dobry i podesłał owe pliki z góry dziękuje za każdą pomoc. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Specjalista
Opublikowano

root,locale,uiscrip,wszystko musisz z clienta 40k,a tak btw dlaczego chcesz wejść na serwer starym clientem?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Znaczy ja tylko chciałem sprawdzić czy działa serwer i czy mogę się połączyć ale wtedy nie widzę itemków wgrywałem przeróżne binki i nic clienta od terenza nie ma pod source znaczy jest likeweeda pod 40k ale sysser wywala przy ładowaniu paska. Nie wiem właśnie gdzie znaleźć binke i root, locale oraz uiscript z jakiego clienta je wyciągnąć. 

Opublikowano

Pobierz sobie clienta 2014 by Tasho, bez problemu znajdziesz go na konkurencyjnych forach.

Opublikowano

Już pobieram sprawdzić czy zadziała :)

@Edit Dziękuje za pomoc dam limity jak będę już miał :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...