Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co mogę wyłapać bana?

dgziom1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pare pytań chce zacząć grać w metina ponownie i takie pytanie za jakie hacki moge dostac bana a za jakie nie interesowalo by mnie bot exp i ze zbiera kase.Slyszalem tez ze są hacki takie jak ze zamienia nam warosc broni chyba te ulepszenia +0 , +1 itp.

Opublikowano

Każdy cheat który użyjesz na globalu będzie karany permem.
Jeśli chodzi Ci o te wartości to zapewne chodzi Ci o CheatEngine. Jest to tylko zmiana wizualna.

ExpBot jest łatwy do wykrycia, więc Ci go odradzam.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

działają zależy od serwera i jak regulamin gracze przestrzegają . Na cheatach da się grać , ale tak by nie być zauważonym. Chociaż już są wtyki że za wait hacka raporty do gmów lecą na nry gg lub na serwie się zapisują.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Czyli nie opłaca się grać na globalu ? Na serwerach prywatnych tez działają hacki itp ?

Działają.

Tzn. to zależy od Ciebie czy się opłaca czy nie. :P

Jak będzie cheatów używał z głową to szansa na bana oczywiście będzie mniejsza - polecam cheatować jakieś 1.5h a potem 30 minut przerwy

i tak w kółko.

Opublikowano

wdłg . mnie na 2 woju miałeś pecha bo akurat ktoś obok twojego łowiska przechodził nakapował na support i gm ci wlepił bana.

Wystarczy , że gm bd widział ciebie jak łowisz to też ma obowiązek wlepić bana.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Głownie chodzi o bota do expa a nie fishboty bo raz odpalilem bota na 2 minuty i zaraz bana zlapalem. bot na expa i cos co pokazuje te rozne kamienie ze sie rozwala i itemy leca .

Opublikowano

Najlepiej grać uczciwie jeżeli wchodzisz na serwer akceptujesz regulamin w którym jest aby anie cheatować ! :D moim zdaniem taka gra jest bez sensu jeżeli grasz na botach to jest tak jak by Ci się nie chciało grać i odpalasz bota to lepiej nie grać... jak masz na botach grać. Moim zdaniem się nie opłaca bo jak Cię złapią banik :)

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

a najlepiej wogóle walić grę w metin2 i iść z kumpali na piwko szkoda życia na gre czy priv którą zamkną za chwile i niz ci z tego nie zostanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...