Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Summoners Rift

kololuki98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na team builderze i na botach jak na razie nie wprowadzaj w błąd

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z fps?

U mnie się nie zmieniło.

Tak jak miałem 75 FPS tak teraz dalej mam 75.

Opublikowano

na team builderze i na botach jak na razie nie wprowadzaj w błąd

Napisałem że na Team builderze jest. Czytaj ze zrozumieniem bo nie napisałem że jest na normalach.

Leguc_eune_25_5_logo.png

Opublikowano

Dziękuje za informacje..właśnie się zastanawiałem kiedy go wprowadzą bo na rankedach nic nie było :c cóż w sobotę zabieram się za granie i testowanie nowej mapy oraz jungle ( może w końcu rito przekona mnie do niej po tej aktualizacji - się okaże ) .

True love survives all

Opublikowano

Mam mieszane uczucia. Mapa ładnie wygląda ale:

1. Bez włączonego vsynca mam 300-500 klatek (trochę więcej niż na starej mapie) ale za to czasami przy zwróceniu postaci w innym kierunku obraz "skacze".

2. Z włączonym vsynciem 60 fpsów przy czym częste spadki do 55-58 (na starej mapie stałe 60 bez spadków).

Pewnie to naprawią, ale póki co działało lepiej na starej mapie.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Jak to jest z tymi ikonami? Zagrałem 2 gry supportem na kreatorze i coś pisało że mam 2 z 5 zeby odblokowac ikone wsparcia. Myślałem że wystarczy wygrać jedna gre i już mam ikone. Poza tym wsparcia? To ile ich jest?

@ jak grałem na botach to nic nie dostałem :D Pewnie trzeba na zaawansowanych

snikersproject1.png
Opublikowano

Jak to jest z tymi ikonami? Zagrałem 2 gry supportem na kreatorze i coś pisało że mam 2 z 5 zeby odblokowac ikone wsparcia. Myślałem że wystarczy wygrać jedna gre i już mam ikone. Poza tym wsparcia? To ile ich jest?

Kolega ponoć zagrał 3 gry i dostał, lecz robił to bardzo dawno. Ja musiałem zagrać 5 z każdej, by dostać owe ikonki.

Opublikowano

Mam mieszane uczucia. Mapa ładnie wygląda ale:

1. Bez włączonego vsynca mam 300-500 klatek (trochę więcej niż na starej mapie) ale za to czasami przy zwróceniu postaci w innym kierunku obraz "skacze".

2. Z włączonym vsynciem 60 fpsów przy czym częste spadki do 55-58 (na starej mapie stałe 60 bez spadków).

Pewnie to naprawią, ale póki co działało lepiej na starej mapie.

bo vsync ogranicza fpsy do 60.

topic:

czekalem czekalem i sie doczekalem :) wkoncu nowe SR 

Age is just a number :)

Opublikowano

5 stron po danej stronie, żeby dostać ikonę, te o których piszesz to starsza akcja.
Opublikowano

bo vsync ogranicza fpsy do 60.

topic:

czekalem czekalem i sie doczekalem :) wkoncu nowe SR

Po 1 nie do 60 tylko do ilości Hz twojego monitora. Po 2 chodziło mi o częste spadki fps do 55-58.
PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

W koncu dodali chociaz nie przepadam za nowym summoners rift, to ciesze sie, ze w koncu beda jakies zmiany ;3

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mapa jest bardzo bardzo ładna ale obraz podczas grania wydaje się mega wielki .

Jakoś cięzko jest się przyzwyczaić do nowego wyglądu  <_<

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Zagrałam, zobaczyłam iii... Mam bardzo negatywną opinie odnośnie tego nowego SR. FPSy gorsze niż na 'starej wersji', tekstura kojarzy się z Dotą, do tego wszystko wydaje się być płaskie oprócz postaci. Jedyne, co mi się podoba tooo mini wodospady na midzie obok krzaków, wygląd potworów w jungle, dźwięk strzału/ataku turretów. Nie wiem, może to kwestia przyzwyczajenia, raczej na pewno, ale nie przekonuje mnie ta nowość, zwłaszcza z strasznym spadkiem FPSów, po 8-10 w TF (na starej mam 30-70), gram na 'medium' - jeżeli dobrze pamiętam .___.'' Nie, mój komputer nie jest jakimś złomem... :P

Opublikowano

Zagrałem na botach iii.. w jungli grało sie tak samo bo tylko wyglad byl zmieniony a reszta tak samo (nie ma tych nowych mini buffów itp) smok tez tylko wygląd zmieniony, nie ma kraba na rzece i plusików a także wieże od inhibitorów nie strzelają laserami. Na teambuilderze jest tak samo czy to tylko na botach? 

Opublikowano

@WasserFull

Bo on wlacza bez launchera... tak jest jak sie bez launchera wlacza

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...