Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limit SMS przez BOKU

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nałożono mi blokadę na doładowania sms...

Odpowiedź z supportu:

Niestety, ze względu na charakter tego systemu nie jesteśmy w stanie dostarczyć szczegółowych informacji. W tym momencie możemy Państwu doradzić tylko odczekac i spróbowac dokonać ponownego zakupu przy pomocy konta, z którego w przeszłości dokonywali Państwo udanych zakupów.

A wygląda to tak:

514341415833338374375.png

Problem mam już od około tygodnia i blokada nadal nie schodzi. Znacie na to jakieś rozwiązanie lub wiecie gdzie można jakoś inaczej doładować SB za sms?

Opublikowano

Kupno punktów w do gry i wymiana ich na sb jest nieopłacalna.

Wiem. Napisałem ten sposób tylko dlatego, że autor poprosił o inny sposób zdobywania SB za SMS niż Boku SMS.

/antyspam:

Jeżeli nie chcesz do gry to ewentualnie pójdź do kiosku i kup PSC. Nie ma żadnego ograniczenia wiekowego oraz wymogu posiadania konta w banku.

Wg. mnie PSC to bardziej opłacalna funkcja - dołożysz 10 zł więcej niż za sms'a za 30 zł, dostaniesz: 8000 SB, 2 Platynowe Paczki oraz Car Packa.

f

Opublikowano

Wiem. Napisałem ten sposób tylko dlatego, że autor poprosił o inny sposób zdobywania SB za SMS niż Boku SMS.

/antyspam:

Jeżeli nie chcesz do gry to ewentualnie pójdź do kiosku i kup PSC. Nie ma żadnego ograniczenia wiekowego oraz wymogu posiadania konta w banku.

Wg. mnie PSC to bardziej opłacalna funkcja - dołożysz 10 zł więcej niż za sms'a za 30 zł, dostaniesz: 8000 SB, 2 Platynowe Paczki oraz Car Packa.

Mam konto bankowe, mam pieniądze, ale potrzebuję tylko i wyłącznie sms, ponieważ sprzedaję rzeczy z innej gry za to. :D

Opublikowano

Może spróbuj przez jakieś proxy?

Ewentualnie ponowny kontakt z supportem boku SMS oraz Live Chat EA - instrukcja poniżej

Wchodzisz na stronę http://help.ea.com/pl/play4free/need-for-speed-world/?platform=pc i logujesz się danymi z origin.

Zjeżdzasz na dół i wybierasz "Live Chat".

Wybierasz kategorię - w Twoim przypadku powinna pasować "Billing & Purchasing".

Wypisujesz temat, klikasz "Dalej" i w ciągu kilku minut połączy cię z konsultantem EA, z którym można porozmawiać po angielsku.

p.s.

4609214160655361012418.jpgB)

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...