Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego supporta na 90lv?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobiłem 90lv i zastanawiam się jakiego supporta kupić, tobiego czy konan. Mój team to: main, kakuzu, itachi nieulepszony (ulepsze go za kilka dni), karin i sakura. I właśnie chciałbym wymienić sakurę na jednego z w.w supportów. Chyba lepsza będzie konan tak mi się wydaje.

Opublikowano

Wszystko zalezy pod co chcesz isc czy pvp czy pve, jesli pvp to tobi, jesli pve konan. (Osobiscie bym wybral konan bo na 100tnym mozesz sobie wziac peina lub tobihare.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Konan bezwzględnie, tobi jest strasznie wolny, wiec srednio ogarnięty sasori go skontruje.A konan jest najlepszym pve supportem do 130lvl (poza angel konan).Na 100lvlu weź tobirame ,a jeśli chodzi o paina ,sasuke i naruto, zależy jak szybko expisz.

Tobi może sie przydać w kinjutsu lab, ale brać ninje po to żeby miec 2k hp wiecej na drugiej linni jest strasznym marnotrastwem srebra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...