Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resetowanie sie rang

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W nowym sezonie (s5) zostaną zresetowane wszystkie ligi i każdy gracz będzie musiał ponownie zagrać 10 placementów (wspomnę dodatkowo, że gdy byłeś np. w platynie to masz większe szanse od przykładowo silvera o dobrą ligę po placementach. MMR dużo się liczy)

916741414680034286162.png

Opublikowano

W nowym sezonie (s5) zostaną zresetowane wszystkie ligi i każdy gracz będzie musiał ponownie zagrać 10 placementów (wspomnę dodatkowo, że gdy byłeś np. w platynie to masz większe szanse od przykładowo silvera o dobrą ligę po placementach. MMR dużo się liczy)

A czy w 6s tak samo będzie reset rang i na nowo ?

Opublikowano

@LordeVasto jeżeli teraz nie gram rankedów, mam gold v, to jest szansa, że mogę spaść? Czy w presezonie immunitet nadal obowiązuje?

Opublikowano

@LordeVasto jeżeli teraz nie gram rankedów, mam gold v, to jest szansa, że mogę spaść? Czy w presezonie immunitet nadal obowiązuje?

W przedsezonie nigdzie nie można spaść za brak aktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...