Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z upierdliwym babskiem.

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem z wkurwiająca nauczycielką. Jakiś czas temu pisałem zaległy sprawdzian, a że tego dnia miałem dwie godziny angielskiego, to babka pozwoliła mi dokończyć prace na następnej lekcji. No i w jednym zadaniu pomieszały mi się zwroty, dlatego na przerwie sobie sprawdziłem co one znaczą i na następnej lekcji pozamieniałem. Ona przy oddawaniu tego sprawdzianu posądziła mnie, że wszystkie odpowiedzi w tym zadaniu "pospadały mi o jedno okienko w dół" i nazwała mnie oszustem. Szczerze mówiąć mało mnie to interesowało co ona tam o mnie gada, ale zaczęło się to robić wkurwiające gdy przykładowo popełnię jakiś błąd albo się pomylę to ona mi zaczynać gadać, że ja przecież tak świetnie napisałem sprawdzian i powinienem to umieć. Dodam, że to stara panna w wieku ok.50 lat. Cały czas jest zła, odreagowuje chyba, to że c***a osiągnęła. I teraz mam zamiar porozmawiać z dyrektorem, a jak to nie pomoże to napisać do kuratorium. Nie mam zamiaru się z nią kłócić, to upierdliwe babsko i będzie mnie jeszcze bardziej męczyć. Miał ktoś kiedyś podobna sytuację?  xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Buła, łokieć i kolano, odpuści sobie.

A tak serio to mnie wkurza typek od wf... jestem najlepszy w klasie z gimnastyki, a za to, że opuszczam wstawia mi niższe oceny niż niektórym niepełnosprytnym idiotom z mojej klasy co przewrotu w przód nie umieją zrobić.

Ale z nauczycielem ciężko wygrać... 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

"Wojna" z nauczycielem to najgłupszy pomysł, nic nie zyskasz a narobisz sobie tyle problemów.Pisz normalnie sprawdziany i miej gdzieś co ona tam sobie gada pod nosem.

Opublikowano

Jak już to ostrożnie bo jeszcze ci tak zrobi ze nie zdasz najlepiej to jakbys nic nie robil tylko po prostu to znosil 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

jedynym sposobem na nauczyciela jest taki aby dyrektor miał jakieś negatywna opinie i otrzymywał dużo skarg zawsze pomaga ze zmiana nauczyciela

Deus vult

Opublikowano

Z własnego doświadczenia radziłbym nie skakać do takiej będzie chciała ci udowodnić ze wie lepiej i upierdolo cię na 2 rok lepiej olać ja i zdać.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Najpierw nazbieraj argumentów ew. dowodów. Bo tak to nic nie zdziałasz, a narobisz kłopotów. Z nauczycielem kłótnia, to jak z wkurwionym rodzicem. Nie ważne co i jak. Nauczyciel jest ,,starszy, ty jesteś tylko uczniem". Jak pisali wyżej to zostaniesz na 2 rok. Najlepiej ją olej. Rób tak, by ją wkurwić, ale, żeby nie wiedziała, że to ty/nie miała dowodów. I koło ciebie byli koledzy/koleżanki. Bo 1 vs Nauczyciel nie wygrasz.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Mam tak samo na matmie, tylko że z inne powodu. Po podobnym zajściu na matmie się nie odzywam słowem, nie chodzę do tablicy, ani do odpowiedzi. Najlepsze wyjście to odpuszczenie sobie, no chyba że chcesz mieć poprawki, bo takie osoby spokojnie są wstanie ujebać kogoś :]

Opublikowano

Lej na babsztyla i tyle, jak na 50tkę to dużo jej nie zostało kariery już to raz. Dwa to nawet jakbyś chciał cokolwiek zrobić to musisz mieć solidne dowody bo to że pójdziesz z tym do dyrektora albo do rodziców, to narobisz sobie biedy jeszcze.

Po prostu tak jak powyżej nie odzywaj się nie zgłaszaj się do odpowiedzi i tyle, rób swoje.

Opublikowano

Od tego jest wychowawca. Powiedz że stare babsko ma menapauze i się na tobie odgrywa.

Wychowawca sobie z nią porozmawia...

U mnie na godzinie wychowawczej (gość od fizyki) zawsze leci beka z nauczycielki z angielskiego. (Ma maksymalnie 25lat)

Opublikowano

Buła, łokieć i kolano, odpuści sobie.

A tak serio to mnie wkurza typek od wf... jestem najlepszy w klasie z gimnastyki, a za to, że opuszczam wstawia mi niższe oceny niż niektórym niepełnosprytnym idiotom z mojej klasy co przewrotu w przód nie umieją zrobić.

Ale z nauczycielem ciężko wygrać... 

No i bardzo dobrze robi, jak ktoś ma wy*bane na przedmiot to nie ma się co dziwić że potem dostaje gorsze oceny, od tych co może tyle nie umieją, ale przynajmniej chodzą na ten wf.

Opublikowano

Nie igraj z nauczycielem.My się całą klasą zbuntowaliśmy i do dziś cierpimy co lekcje kartkóweczki i zimne nastawienie do Nas.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Nie igraj z nauczycielem.My się całą klasą zbuntowaliśmy i do dziś cierpimy co lekcje kartkóweczki i zimne nastawienie do Nas.

O nie, kartkówki!

To takie straszne? 5 minut nauki na przerwie i darmowa 5 lub 4 :).

Powiedz wychowawcy i porozmawiajcie razem z: Dyrkiem, rodzicami, tym nauczycielem i twoim wychowawcą.

Jeżeli będzie próbowała zniszczyć Ci średnią to idziesz do dyrektora i mówisz, że chcesz by twoje umiejętności sprawdziła Komisja i wtedy nauczycielka ma gówno do powiedzenia w sprawie ocen.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

O nie, kartkówki!

To takie straszne? 5 minut nauki na przerwie i darmowa 5 lub 4 :).

Powiedz wychowawcy i porozmawiajcie razem z: Dyrkiem, rodzicami, tym nauczycielem i twoim wychowawcą.

Jeżeli będzie próbowała zniszczyć Ci średnią to idziesz do dyrektora i mówisz, że chcesz by twoje umiejętności sprawdziła Komisja i wtedy nauczycielka ma gówno do powiedzenia w sprawie ocen.

Yhm 5 min nauki, robi czegoś co w ogóle nie było na lekcji.Koleś ma coś z głową przeklina pokazuje nam środkowy palec, chwali się gdzie On to nie był.Najgorsze jest to, że jest to wychowawca.Stary upierdliwy dziad co ma emeryturke z 8 kafli i jeszcze dorabia w szkole ucząc nas a przepraszam dyktując nam wszystko od linijki do linijki z podręcznika.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zawsze przychodź przygotowany to nie będzie miała się do czego doczepić.
Skończysz szkołę i za rok czy dwa będzie tylko niemiłym wspomnieniem.

f.png

Opublikowano

No i bardzo dobrze robi, jak ktoś ma wy*bane na przedmiot to nie ma się co dziwić że potem dostaje gorsze oceny, od tych co może tyle nie umieją, ale przynajmniej chodzą na ten wf.

Wyjeb** powinno się oceniać to co uczeń potrafi, a to czy chodzi to jest inna sprawa człowieku.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Wyjeb** powinno się oceniać to co uczeń potrafi, a to czy chodzi to jest inna sprawa człowieku.

Akurat na wf, nie mogą tak oceniać, bo jak ktoś jest np. gruby albo ma jakieś inne problemy i nie może wykonać jakiegoś ćwiczenia to powinno się oceniać, jak podchodzi do ćwiczenia itd. WF, nie da się nauczyć, bo jak za miesiąc gruby ma schudnąć 30 kg i przeskoczyć np. skrzynie?

Opublikowano

Jaki masz problem?

Dobrze zrobiła.. sprawdzian piszę się 45 min więc powinieneś się cieszyć że pozwoliła ci pisać na drugiej godzinie a Ty masz jeszcze jakieś problemu...

Po drugie ona popełniła błąd bo nie powinna dawać Ci dostępu do książek/zeszytów w czasie przerwy między pierwszą a drugą lekcja

Także roblem rozwiazany, finito.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...